Prvi sajam viskija u Crnoj Gori

Datum objave:17.01.2018

Pročitano:2035 puta

Datum održavanja: 24.01.2018 - 25.01.2018

Lokacija: Podgorica

Prvi sajam viskija u Crnoj Gori „Whisky Fair“, na kojem će biti predstavljeno preko 100 vrsta tradicionalnog škotskog pića, biće održan 24. i 25. februara u CentreVille Hotel & Experiences u Podgorici. Tokom dva dana sajma biće organizovane degustacije popularnih i luksuznih vrsta viskija, radionice i predavanja, kao i turniri u black jack-u i pikadu.

 

Whisky Fair Montenegro

„Naša želja je da na ovaj način obogatimo turističku i gastronomsku ponudu Podgorice i Crne Gore. Očekujemo da će prvi sajam viskija okupiti brojne goste, proizvođače, distributere i ljubitelje viskija. Jako smo ponosni što smo dobili priliku da budemo domaćini događaja koji će, nadamo se, prerasti u tradicionalnu manifestaciju u Glavnom gradu“, istakao je Dragan Grnović, F&B menadžer hotela CentreVille.

Ulaznice za prvi sajam viskija mogu se kupiti u baru The Living Room, koji se nalazi u hotelu CentreVille. Cijena ulaznice je 10 eura za dan, odnosno 15 eura za oba dana. Uz kartu, gost dnevno dobija 10 kupona koje može zamijeniti za piće. U toku su i prijave distributera, koji žele da svoje proizvode predstave na sajmu. Više informacija o prijavi, zainteresovani distributeri mogu dobiti pozivom +382 68 888-202.

Za sve goste sajma, obje noći biće organizovane zabave u The Living Room-u, uz DJ set u pratnji violine. Bar The Living Room je prošle godine proglašen za najbolji lounge bar u Podgorici, dok je CentreVille Hotel & Experiences, koji se nalazi u kompleksu The Capital Plaza, proglašen za prvi izbor gostiju na sajtovima Trip Advisor i Booking.com. Ovi uspjesi preporučili su ovaj kompleks za jedinog, pravog domaćima prvog sajma viskija u zemlji.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :