Prvi DEliverance sa Harmonious Thelonious LIVE

Datum objave:22.11.2017

Pročitano:1609 puta

Datum održavanja: 25.11.2017

Novi serijal žurki u saradnji sa festivalom Dis-patch i Goethe Institutom u Beogradu


LINEUP:
HARMONIOUS THELONIOUS (The Trilogy Tapes, Versatile, DE) LIVE
Mangulica FM LIVE
Schwabe
bartleby

U saradnji sa festivalom Dis-patch i Goethe Institutom u Beogradu, Dragstor pokreće novu seriju žurki posvećenu savremenom elektronskom zvuku koji dolazi iz Nemačke.


Prvi gost DEliverance žurki je Harmonious Thelonious, nemački producent inspirisan ritmovima afrike i američkim minimalistima. Stefan Schwander, kako mu je pravo ime, je započeo karijeru 1997. godine kao Antonelli Electr. Pod tim pseudonimom je obišao ceo svet, a deset godina kasnije dolazi na ideju da pravi muziku kao Harmonious Thelonious. Prvo je izdavao singlove na sopstvenom lejblu Asafa, a potom i za Versatile, The Trilogy Tapes, Italic i dr. Deo je Te Durian Brothers tria koji se okupio oko Salon des Amateurs u Dizeldorfu, u kom nastupa sa nedavnim gostom Dragstora, Don’t DJ, sa kojim je pokrenuo još jedan lejbl, Diskant.

 

 

Podršku će pružiti Mangulica FM, koji inspiraciju za svoju muziku nalazi u folku, Schwabe iz Tapana i Disco Not Disco ekipe i bartleby, novo ime za Moodswingera i polovinu Belgrade Yard Soundsystem-a.

 

 

Pridružite se FACEBOOK EVENT-u.

 

KARTE 300 RSD pre ponoći i 500 RSD posle ponoći
 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :