Prvaci amerikane u Sava centru: Zajednički koncert Ane Ćurčin i benda Stray Dogg

Datum objave:19.10.2016

Pročitano:3735 puta

Datum održavanja: 21.10.2016

By:Anja Zelić

Lokacija: Sava Centar

Na velikoj sceni Sava Centra u petak, 21. oktobra od 20 časova naći će se zajedno sa svojom publikom prvaci amerikana scene u Srbiji – bend Stray Dogg i mlada kantautorka Ana Ćurčin sa svojim bendom.

 

Ana Ćurčin i Stray Dogg / Foto: Vladimir Krzalić

Ana Ćurčin i Stray Dogg / Foto: Vladimir Krzalić


U prvom delu večeri Ana Ćurčin će predstaviti svoj debitanski album Sketches Of Belonging i nove pesme, a posle kraće pauze uslediće koncert grupe Stray Dogg na kom će predstaviti najupečatljivije pesme sa dosadašnja tri albuma. Publika će uživati u filmskom ambijentu, koji je osmislio Izvanredni Bob, smenjivaće se svetla i senke, otkucaji i šumovi, uzdasi i osmesi, a na kraju večeri publiku očekuju i iznenađenja.


- Ovo je prilika da, posle dužeg vremena, delimo istu binu. Pokušaćemo da se prožimamo u međusobnim pesmama na nivou bendova, tako da publika može da očekuje da će se Dukat pojaviti u našim pesmama i obrnuto. Oba benda su odmakla u nekom svom pravcu, pa se nadamo da ćemo zajedničkim nastupom publici predstaviti paletu doživljaja - kaže Ana Ćurčin.


Dušan Strajnić – Dukat, frontmen benda Stray Dogg otkriva da mu je omiljena Anina pesma Alone, za koju je objavljen novi spot. "Pesma koja me umiruje i koju bih voleo da sviram i sa svojim bendom na koncertima" rekao je Dukat. 


Ana iz opusa grupe Stray Dogg bira dve pesme: "Whisper - najbliža mi je, najviše je osetim, a sa novog albuma No One But You. Ta linija koja otvara pesmu se jednostavno uvlači pod kožu."

 

Mladi umetnici i publika će biti zajedno na velikoj sceni Sava Centra, a najbolji uvod u filmski set, koji ih očekuje, je novi spot za pesmu Alone, Ane Ćurčin. 

 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :