Prva RUNO žurka u Dragstoru

Datum objave:07.03.2018

Pročitano:1527 puta

Datum održavanja: 09.03.2018

Lokacija: Drugstore, Beograd

LAJNAP

Kӣr LIVE

Mangulica FM LIVE

33.10.3402

Andria

FACEBOOK EVENT

U Srbiji se ovca smatra blagoslovenom životinjom koja je "iskočila iz raja". Veruje se da ovca može da predvidi promenu vremenskih prilika, a delovi ovce služe i kao lek u narodnoj medicini.

 

RUNO

RUNO je nova serija žurki koja za temu ima tradicionalno. Za prvo izdanje muzičari Kӣr i Mangulica FM će izvesti nastupe, a didžej setovima će ih podržati 33.10.3402 i Andria.


Kӣr je producent iz Beograda i rezident lajv ekt Dragstora koji je prošle godine izdao dve kasete, lajv snimak iz Medike u Zagrebu za lejbl Crème Organization i "Mramorje" EP za Yerevan Tapes.

KӢR - Az Esam Loza

Mangulica FM producira elektronsku muziku pod uticajem (turbo) folka. U poslednje vreme se kreće ka savremenijem klupskom zvuku samo proštepanom folk motivima.

Mangulica FM – Live at Kc GRAD

33.10.3402 je rezident didžej Dragstora koji iza sebe ima izdanja na lejblovima kao što su Ron Morelijev L.I.E.S, ESP Institute, Second Circle i Kunstkopf. Njegova izdanja su podržala imena kao što su Andre Pahl i Florian Kupfer.

33.10.3402 - Kanap

Andria je mladi producent iz beograda čije je trake publika Boiler Room-a imala prilike da čuje u nastupu Stevie Whispera. U svojim didžej setovima Andria pokazuje veliko interesovanje za eksperimentalni zvuk.

Andria – Mother of Hundred


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :