Barutana klub Beograd

Prva igrica za virtuelnu realnost u Srbiji na ITkonektu!

Datum objave:17.04.2015

Pročitano:4448 puta

Datum održavanja: 23.05.2015 - 24.05.2015

Lokacija: Crown Plaza, Beograd

Da li ste znali da možete da naučite da skijate a da ne izađete iz svoje sobe? Uz kacigu za virtuelnu realnost i igrice koje pravi Endtime studio u Srbiji, ovo je moguće. Ovi momci su napravili prve korake u virtuelnoj realnosti u našoj zemlji, a i celoj Evropi praveći igrice za virtuelnu realnost.

 

Prva igrica za virtuelnu realnost u Srbiji na ITkonektu! | Beograd | 2015

Ekskluzivnu priliku da isprobaju njihove igrice imaće svi koji posete ITkonekt događaj, u delu za GameSpace, 23. i 24. maja u Crowne Plazi. Svi koji žele da dožive ovo neverovatno iskustvo mogu se besplatno prijaviti za događaj na sledećem linku: www.it-konekt.com.

Virtuelna tura kroz drugačiju realnost: hodanje po sobi, pomeranje objekata samo na osnovu klimanja glavom, samo je deo neobičnog putovanja koje će iskusiti posetioci.

Šansa za sve gejmere - besplatno izložite svoju igricu! 

U GameSpace će izlagati neki od već poznatih studija za pravljenje igrica kao što su Endtime studio, Three Heroes, Thoril, Superverse i drugi.

 

Prva igrica za virtuelnu realnost u Srbiji na ITkonektu! | Beograd | 2015

Međutim, i oni koji nisu profesionalci a imaju svoju igricu, dobiće šansu da se nađu rame uz rame sa profesionalnim gejming studijima. Jedini kriterijum je da igrica ima demo verziju ili nekoliko nivoa da može da se odigra. Tim zadužen za GameSpace deo na ITkonekt događaju će odabrati najzanimljiviju koja će dobiti svoje mesto u GameSpace-u. Prijave su na sledećem linku.

Inače, GameSpace će se održavati u okviru jedinstvenog IT događaja u Srbiji – ITkonekt (www.it-konekt.com). U okviru ITkonekta 23. i 24. maja u Crowne plazi će se istovremeno održavati: ITjobfair - prvi sajam zapošljavanja u IT-ju, ITConference, gde će poznati IT stručnjaci govoriti na konferenciji, i GameSpace - raj za gejmere u posebnom prostoru na događaju

Prijave su već počele, a svi zainteresovani se mogu besplatno prijaviti na www.it-konekt.com, brzo i lako napraviti svoj profil i tako postati deo rastuće IT zajednice u Srbiji.

Glavni partner događaja je Microsoft Development Center Serbia, a radna mesta u IT-ju će ponuditi i Cosmic Development, Humanity, Manpower, Trizma, Telenor, VIP, Efront, Vast, DDOR, Conveo solutions i drugi.

Cilj ITkonekta je da na jednom mestu okupi najkvalitetnije IT stručnjake i pokrene stvaranje najveće IT zajednice u zemlji. Ovo će doprineti promociji IT-ja u Srbiji, još boljem razvoju IT industrije, i podstaći obrazovanje sve više IT stručnjaka i profila koji su traženi na tržištu.


vrh strane
Tagovi:
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :