Barutana klub Beograd

Prva dama Ibice Tania Vulcano i di-džej mag Nic Franciulli ovog vikenda u Barutani

Datum objave:23.06.2016

Pročitano:5251 puta

Datum održavanja: 24.06.2016 - 25.06.2016

By:Hana Adrović

Lokacija: Barutana, Beograd

Fantastična predstavnica lepšeg pola i jedna od najaktuelnijih di-džejica na svetu u ovom trenutku, Tania Vulcano, nastupiće u Barutani u subotu 25. juna! Samo dan ranije, u petak 24. juna, na najlepšu pozornicu na otvorenom stiže muzički producent i di-džej mag Nic Fanciulli.

 

Tania Vulcano

Tania Vulcano


Nic Fanciulli je di-džej, producent i tvorac labela Saved Records, koji se održao kao jedan od najboljih predstavnika UK elektronske scene poslednje decenije. Doprineo je razvoju tehno haus zvuka na globalnom nivou, a poznat je i po svojim CD kompilacijama i miksevima za Renaissance, Global Underground, Balance i najnoviju Defected’s In The House seriju iz 2014. Među dostignućima u svojoj karijeri beleži i nominaciju za čuvenu nagradu Gremi, a jedinstvenu priliku da ga čuju
uživo imaće Beograđani u petak, 24. juna.

 

Nic Fanciulli

Nic Fanciulli


Tania Vulcano je rođena u Urugvaju, ali već deset godina živi na Ibici gde je postala svetski di-džej poznato lice. Svoje internacionalno mesto učvrstila je kao rezident klubova Space i Circoloco koji su domaćini nekih od najvećih muzičkih događaja. Tamo je imala priliku da nastupa pored izvođaca kao što su Tenaglia, Mr C, Fatboy Slim, Terry Farley i mnogi drugi. Nedavno je objavila miks pod nazivom “Criminal Groove” koji je izazvao burnu reakciju na undergorund sceni čuvenog party ostrva. Njen stil podrazumeva deep, funky, house, kao i tribal, a njena neverovatna energija je očigledna tokom svakog nastupa. Ona osvaja masu sa neprekidnim nizom kvalitetne house muzike! U Beograd nam stiže 25. juna, a priliku da uživate na sjajnoj žurki imaćete u Barutani.

 

Ulaznice za oba ova događaja mogu se kupiti na svim prodajnim mestima Eventima i Gigistixa, u okviru jedinstvene Tuborg Green Ticket ponude koja obezbeđuje ulaz na obe žurke! Cena komplet ulaznica za oba dana iznosi 1.100 dinara za parter, odnosno 1.600 dinara za VIP sektor. Pored toga, pojedinačne ulaznice se nalaze u prodaji po ceni od 700 dinara za regularnu odnosno 1.200 dinara za VIP kartu za nastup Nica Fanciullija, dok cena regularne karte za nastup Tanie Vulcano iznosi 700 dinara za regularnu, odnosno 1.000 dinara za VIP kartu.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :