Klub Barutana Beograd

PRTI BEE GEE na Vračar Rocks festivalu!

Datum objave:24.12.2013

Pročitano:5313 puta

Datum održavanja: 27.12.2013

Lokacija: CZK Božidarac, Beograd

Direktno sa beogradskog asfalta u srce Vračara stiže najkontroverznija hip-hop grupa - PRTI BEE GEE, uz podršku moćnih i perspektivnih predgrupa i didžejeva!

Prti do Smrti

Šta reći o grupi koja je odavno postavila pravila i kodekse, kad je reč o izvornoj rap i hip-hop muzici, osim da ne prestaju da iznenađuju i oplemenjuju domaću scenu. Mikri Maus i Euffrat će izvesti čuvene numere sačetiri do sada objavljena albuma (,,Greatest hits”, ,,Mos-kri 77-05”, ,,Tačno u pre podne”, ,,Bez šećera”), ali i neobjavljene hitove i nekolicinu numera kojeće po prvi put predstaviti svojoj mnogobrojnoj publici.

Na Vračar Rocks festival se vraćaju u petak 27. decembra, u susret novogodišnjim praznicima, i to, kako sami kažu, ,,zbog velikog interesovanja studenata,đaka, roditelja, robijaša,i ostalih obojenih i uniformisanih lica".

Uz Mikri Mausa i Euffrata, publika će 27. decembra u Centru za kulturu ,,Božidarac” biti u prilici da vidi i nastup voždovačkog predvodnika nove generacije repera - SMOKE MARDELJANA, ali i perspektivnog BIGRUa i PAJU KRATKA koji dolaze iz naselja Medaković.

DJ KOBAZZ, čuveni prestonički didžej i veliki borac za širenje hip-hop kulture u Srbiji, daće svoj doprinos ovom spektaklu uz iznenađenja u vidu neočekivanih repera!

Sve posetioce Božidarca 27. decembra od 20h očekuje sjajan provod uz nesvakidašnji performans svih učesnika!
Ulaznice će biti u prodaji na ulazu u ,,Božidarac", na veče koncerta, po ceni od 500 dinara.

Prodaja ulaznica počinje u 19:30.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :