Barutana klub Beograd

Proslavljena druga nova Pandorum godina

Datum objave:15.01.2017

Pročitano:6094 puta

By:Nataša Milojević

Lokacija: Dorćol Platz

U petak, 13. januara smo u Dorćol Platzu imali priliku da prisustvujemo drum’n’bass žurci povodom drugog rođendana Pandoruma. Publike nije bilo ni previše, ni premalo, a atmosfera kluba – prava domaćinska.

 

Pandorum rođendanska žurka / Foto: Magdalena Stanković

Pandorum rođendanska žurka u Dorćol Platzu / Foto: Magdalena Stanković


Prostor Dorćol Platza se polako punio i zagrevao uz Kneejahu i Gavrila. Negde pred ponoć kroz prozorska stakla je primećen sneg koji je počeo da pada kako bi u priličio novogodišnju atmosferu onima koji ovu Novu godinu slave.

 

Pandorum rođendnska žurka - Kneejah  / Foto: Magdalena Stanković

Kneejah / Foto: Magdalena Stanković

 

U ponoć su na sejdž izašli Rahmanee i Wikluh Sky koji su podigli publiku odličnim bitom i poznatim hitovima. Jedan momak iz publike nam se obratio rečenicom: „Imate priliku da slušate najbolji dvojac!“ i zaista svi prisutni su đuskali, pevali i radovali se što su tu. Kada se nastup završio Rahmanee nas je podsetio na sneg i pravu novogodišnju atmosferu.

 

Pandorum rođendanska žurka / Foto: Magdalena Stanković

Gavrilo / Foto: Magdalena Stanković


Inače Radan Đorđević Rahmanee je nominovan za najboljeg Breakthrough producenta za 2016. godinu od strane We Love Jungle Awards kolektiva. Svi koji žele mogu da glasaju za našeg Rahmaneea putem ovog linka.

 

Rahmanee i Wikluh Sky / Foto: Magdalena Stanković

Rahmanee i Wikluh Sky / Foto: Magdalena Stanković


Nakon Rahmaneea i Wikluha za DJ pult je stao slavljenički dvojac Pandorum koji je žurku nastavio sa istom energijom. Iako je deo ljudi otišao, klub je počeo da se puni novim posetiocima, što dokazuje da i mlade snage imaju svoju publiku. Usledili su Splash Heads uz koje se atmosfera podigla do vrhunca, gotovo da niko u klubu nije stajao.

 

Pandorum / Foto: Magdalena Stanković

Pandorum / Foto: Magdalena Stanković

 

Žurka je završena nastupom Reminiscence Audia, a publika je pošla kući sa željom da ovakvih dešavanja bude više. Možda Srpska nova godina i nije neka Nova godina, ali je sinoćna atmosfera u Dorćol Platzu bila baš onako novogodišnja na drum and bass način.

 

Uskoro očekujte i kompletnu galeriju sa Pandorum rođendanske žurke. 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :