Barutana klub Beograd

Proslavite jubilej sa Džinksima u Beogradu!

Datum objave:06.11.2014

Pročitano:4051 puta

Datum održavanja: 12.12.2014

Lokacija: Dom Omladine Beograda

Zagrebački pop bend Džinks (Jinx), regionalno poznat po hitovima "Tamo gdje je sve po mom", "Smijem se", "Da smo se voljeli manje"... dve decenije postojanja proslaviće koncertom 12. decembra u Domu omladine Beograda (DOB).

 


Pevačica Jaja (Yaya), gitarista Coco Moskito (Mosqito) i ostali Džinks rođendanski koncert u "Amerikani" DOB-a zamislili su "kao svojevrsnu retrospektivu svih 20 godina, od najranijih dana do danas".

"Dakako da će tu biti i svi najveći hitovi, ali sigurno će biti i nekih iznenađenja i pjesama koje neko vrijeme nismo izvodili, a pripremili smo ih upravo za ovu godišnjicu. Dođite u Dom omladine i proslavite zajedno s nama naših prvih 20 godina!", poziva Coco.

Ulaznica za slavljenički koncert Džinksa od danas košta 1.200 dinara na blagajni DOB-a, odnosno preko mreže Eventim.

"Polako smo zašli u godine u kojima nam je fenomenalno da vikendom malo pobjegnemo od kuće, tako da se na bini definitivno osjećamo mlado, pogotovo kad još pogledamo u prvih nekoliko redova publike, tamo izgleda da se baš ništa ne mijenja...", kaže Coco.

 

Na slavljeničkoj turneji Džinks su već nastupali u deset dana unapred rasprodatoj "Cvetličarni" pred 1.500 Ljubljančana, dok su u matičnom Zagrebu na festivalu "Gričevanje" privukli rekordnih 5.000 posetilaca, dok je još najmanje 1.000 moralo ostalo van prostora u parku Tuškanac iz sigurnosnih razloga!

Džinks su već punili "Amerikanu" DOB-a prilikom svog prvog samostalnog koncerta u Beogradu 2009. i potom 2012. godine, kao i Studentski kulturni centar 2011. godine.

https://www.facebook.com/JinxZagreb/timeline

 

Foto Ksenija Mikor


vrh strane
Tagovi:
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :