Klub Barutana Beograd

Proslava jubileja modnog studija Kjara.

Datum objave:30.03.2014

Pročitano:5184 puta

Modni studio "Kjara" je u sredu, 26. marta proslavio svoj jubilej - 10 godina postojanja u prepunoj ustanovi kulture "Parobrod".

 


Posetioci su imali priliku da vide 20 novih, unikatnih kreacija Jasmine Aleksić Stanković i Maše Stanković. Kao gosti na reviji učestvovali su i kreatori iz udruženja Retro Chic, takođe sa 20 različitih modnih komada i asesoara.

Atmosfera na reviji bila je u duhu najboljih revija koje su se održavale 70-tih godina, od ambijenta, muzike, nasmejanih lica, predivnih modela kako na fantastičnim glumicama, tako i na prelepim mladim manekenkama. Publika je najviše uživala dok je gledala modele koje su ponele naše poznate glumice - Branka Pujić i njena ćerka Anđela Jovanović, Iva Štrljić, Mina Lazarević, Nevena Ristić, zatim pevačica Saška Janković i novinarka Adriana Čortan.

 

One su svojim duhom i ženstvenošću na najbolji način ponele i predstavile modele iz kolekcije za proleće/leto 2014. godine.

 


Svoj veliki doprinos ovoj reviji dala je svojom stručnošću i angažmanom Jelena Mladenović, koja je doajen srpske modne scene. Manekenke su bile vođene njenim instrukcijama, a sve su članice Model Scouting Office-a, i moramo napomenuti da nam je veoma drago što je veći deo njih svoju karijeru započeo na ovoj reviji.

Za šminku se postarala Akademija za estetiku i kozmetologiju, dok je frizure uradio Miša Laudanović, osnivač studia "Cut & Cut".

Modistkinja: Tomka Nešić.

Dizajn plakata i pozivnica uradila je Andrea Sunturlić. Fotografi: Marko Rupena, Vladan Sibinović, Vuk Ninković i Art photo. Snimatelji: Aleksandar Jakonić i Deni Matejić.

 


Nakon revije usledio je koktel koji ne bi bio tako uspešan da nije bilo posluženja koje su obezbedili sponzori: kompanija "Zlatiborac", likeri "Zarya", voćne rakije "Perun", "Vino Budimir", voda "Heba" i sokovi "Feshta Fresh". Kojima organizatori i producenti revije Marija Pantić i Anja Jelić iskazuju neizmernu zahvalnost.


vrh strane
Tagovi:
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :