Prorock, Bitipatibi, Atheist Rap i Kanda Kodža i Nebojša – besplatni koncerti za spektakularnu završnicu Beer Gardena

Datum objave:29.08.2018

Pročitano:2303 puta

Datum održavanja: 30.08.2018 - 01.09.2018

Lokacija: Beograd

Beer Garden je ove godine bio i SubBeerni Centar - letnja oaza spakovana u debelom šumskom hladu, na samom početku makiške strane Ade Ciganlije. Dva meseca su Beograđani i gosti našeg grada uživali u dobrom penušavom gutljaju i u velikom broju koncerata kako afirmisanih bendova koji su na Adu dolazili iz svih pravaca regiona, tako i u mladim nadama, kojima je upravo bina Beer Gardena bila odskočna daska za dalji rad.

 

Beer garden 2018

Foto: Marko Živković


SubBeerni centar ove nedelje završava letnju sezonu na Adi Ciganliji, na Beer Gardenu. Pre nego što se vrati u Cetinjsku ulicu, kraj uspešnog koncertnog leta obeležiće spektakularnim programom: besplatnim koncertima grupa PROROCK 29. avgusta, BITIPATIBI 30. avgusta, ATHEIST RAP i Navy Ne obećava 31. avgusta, a 1. septembra nastupiće KANDA KODŽA I NEBOJŠA.


PROROCK iza sebe ima preko 2.000 nastupa širom Srbije i regiona. Poznati su po šarenolikom repertoaru, prvenstveno baziranom na tvrđem zvuku (Rock / Hard-Rock 70'-80'), a obogatili su i svoju izvedbu sa pop-disco hitovima u svom maniru.


BITIPATIBI neopsihodeličnim zvukom i intimnim, emotivnim tekstovima opisuje atmosferu na sebi svojstven, gotovo mesečarski način. Popularni su širom regije, a njihov drugi album "Lešnici Divlji 2" našao se na listama najboljih izdanja u regiji. Njihova posebnost najviše se krije u vokalu Une Gašić, a postavu benda čine i saksofonista Dušan Petrović, Dragan Knežević na gitari, Dejan Toškov na bas gitari i Ernest Džananović na bubnjevima. U svoj magični svet odvešće nas u četvrtak 30. avgusta sa početkom u 21h.

 

Bitipatibi

Foto: Nenad Marjanović


A 31. avgusta ,,dede se vraćaju u grad". Tako momci iz ATHEIST RAP-a sami sebe prozivaju, a u stvari im je energija eksplozivna kao i pre 29 godina kada su nastali. To svakim koncertom dokazuju iznova! Poslednjih godina Atheisti su dosta nastupali po zapadnoj Evropi. Kao jedini predstavnici ex-YU prostora učestvovali su na Rebellion festivalu u Blekpulu, koji je protekao u obeležavanju jubileja 35 godina postojanja punk pokreta u Britaniji i svetu. Posle toga su održali tri turneje po zapadnoevropskim državama, a tokom poslednje turneje zabeležili su veliki broj nastupa po Nemačkoj, Austriji, Češkoj i Slovačkoj. Njihovi gosti biće NAVY NE OBEĆAVA, bend koji potiče iz mračnih prostorija BIGZ-a, a koji je publiku šarmirao hit singlom ,,Kventin Tarantino". Početak programa u petak najavljen je za 22h.

 

Kanda Kodza i Nebojsa

Foto: Marko Živković

 

U subotu, 1. septembra, Beer Garden zatvoriće KANDA KODŽA I NEBOJŠA, bend za kojim interesovanje verne beogradske publike ne jenjava. A puls publike pomno slušaju. Ugođaj koji su priuštili festivalskim nastupom na Belgrade Beer Fest-u samo je zagolicao maštu njihovih bronih fanova. Zato su i odlučili da se sa njima druže ponovo! Celovečernji koncert zakazali su za subotu, na Beer Gardenu - na makiškoj strani Ade Ciganlije, počev od 22h.


Podsećamo da je ulaz na sve koncerte na Beer Gardenu BESPLATAN!


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :