PROMOCIJA ROMANA - UREDNIK - MARKA VIDOJKOVIĆA

Datum objave:10.04.2014

Pročitano:4638 puta

Datum održavanja: 11.04.2014

Lokacija: Dom Omladine Pančevo, Dvorana Apolo

Dom omladine Pančevo i dvorana “Apolo” vas pozivaju u petak, 11. aprila u 20 časova, na književno veče posvećeno romanu “Urednik” Marka Vidojkovića. Sa autorom će razgovarati Vule Žurić, a publika će imati prilike da kupi knjigu po najpovoljnijoj ceni. Ulaz na promociju romana je besplatan.

 Više o romanu “Urednik”:

U novom romanu nestašnog momka srpske književnosti Marka Vidojkovića glavni junak i piščev imenjak uređuje srpsko izdanje časopisa za muškarce Big Boj, u čemu ga ometaju loši odnosi s kolegama, patnja zbog raskida s Janom i neuspešnih pokušaja da se pomire, a naročito slabost prema lakim ženama i ne baš lakim narkoticima. Sve svoje slabe tačke glavni junak će poneti na međunarodnu konferenciju Big Boja u Las Vegasu 2006. godine.

 

Jedan diler, jedna Amerikanka, jedna Engleskinja i nekoliko veoma dinamičnih dana provedenih u Americi neće biti samo ključne tačke najluđeg putovanja Markovog života već i odlučujući pokretači koji će odrediti ishod njegovih nagomilanih problema. Osim prekookeanske avanture, uglavnom ispunjene padovima i tek ponekim uspehom glavnog junaka, ovaj roman nudi i jedinstven, voajerski uvid u način na koji su se u neglamuroznoj tranzicionoj Srbiji stvarali glamurozni časopisi.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :