Promocija knjige Street Art Belgrade u Mikser Hausu

Datum objave:12.10.2016

Pročitano:4649 puta

Datum održavanja: 13.10.2016

Lokacija: Mikser House

Promocija knjige Street Art Belgrade, autora Aleksnadra Đorđevića, održaće se u četvrtak 13. oktobra u Mikser Hausu od 20 časova. Promociju će upotouniti izložba radova, muzički i breakdance program, a takođe ćete moći da kupiti knjigu sa popustom od 10%.

 

Street art Belgrade

 

Grafiti su svima dostupni ali su zbog izloženosti vremenskim prilikama i emocijama prolazni. Želja autora knjige je da ovaj način sačuva barem deo te ulične magije.

 

Knjiga „Street Art Belgrade“ predstavlja sveobuhvatni pregled beogradske ulične umetnosti, kako stilski tako i unazad kroz vreme. Od aforizama i stencil-a (šablona) preko kompleksnih grafičkih rešenja, slova i murala, kroz knjigu možete pratiti beogradsku grafiti scenu koja je sve življa. U knjizi se nalaze i citati nekih od najaktivnih i najprisutnijih crtača i uličnih umetnika na beogradskoj sceni: Artez, Junk, Rage, Tkv, Lortek i Nikola (Alone). Na 220 strana, sa preko 500 fotografija, koje je autor Aleksandar Đorđević zabeležio u poslednjih šest godina, knjiga pruža sveobuhvatan uvid u jedinstven svet beogradskih grafita.

 

Urban Bug je nedavno napravio intervju sa njim, pa ako ste propustili da ga pročitate, možete to učiniti ovde

 

Više informacija na Facebook eventu i sajtu www.beogradskigrafiti.com.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :