Promocija knjige i mini-albuma Bremeplov

Datum objave:09.04.2014

Pročitano:5271 puta

Datum održavanja: 10.04.2014

Lokacija: Kafe Mirror, Niš

Knjigom i istoimenim albumom "Bremeplov", poznati beogradski muzičar Nikola Vranjković predstaviće se Nišlijama u četvrtak, 10. aprila.

 

 

Promocija knjige biće održana u kafeu "Mirror" od 16h. Reč je o zbirci pesama iz njegove ranije karijere, koje u periodu rada sa bendom “Block out” i solo perioda nije objavio. Promocija je otvorena za širu javnost. Uz kupljenu knjigu, posetioci će dobiti download link za novi mini-album. Pretprodajna cena knjige na promociji će iznositi 600 dinara.

 

Istog dana, sa početkom od 22h, u klubu Feedback, Nikola će održati koncert sa bendom, na kome će predstaviti svoj novi mini album i odsvirati ostale pesme iz svoje bogate karijere. Na albumu gostuju muzičari iz raznih popularnih domaćih bendova, kao što su: Darkwood Dub, Goribor i Orthodox Celts. Bend koji je okupljen oko ovog projekta čine: Vladan Božilović (bubanj), Predrag Milanović (bas gitara), Danilo Nikodinovski (gitara) i Ivan Zoranović (gitara, klavijature, vokal). Ulaznica za koncert po pretprodajnoj ceni iznosi 500 dinara, a može se kupiti u prodavnici Vinyl shop.
Ovo je drugi koncert koji će ove godine Vranjković održati u Nišu.
 

 

Nikola Vranjković rođen je u Beogradu 1970. godine. Muzičar je, tekstopisac i producent. Doskorašnji je član benda Block Out. Autor je zbirke pesama i solo albuma “Zaovdeilizaponeti”, objavljenih 2011. godine. Danas nastupa pod svojim imenom sa novim, pratećim bendom.


 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :