Promo žurka Outlook festivala ove subote na Petrovaradinu

Datum objave:10.05.2017

Pročitano:4402 puta

Datum održavanja: 13.05.2017

By:Marina Hrvaćanin

Lokacija: Petrovaradinska tvrđava

Novosadska žurka zagrevanja za Outlook festival održaće se ove subote, 13. maja, u Borisovom ateljeu na Petrovaradinskoj tvrđavi. Na žurci će nastupiti tri domaća producenta koja će predstavljati domaću scenu na Outlook festivalu ove godine - Rahmanee, Euphorics i Subview. Kao lokalna podrška naći će se Baseline Crew, ispred kojih će da nastupi Double B, koji je uz M-Techa nastupao na Outlooku prošle godine.

 

Outlook zagrevanje u Novom Sadu


Rahmanee, čovek kog ne treba posebno najavljivati, poznat je po širokoj lepezi dnb zvukova u svojim setovima. Svojim izdanjima za Born on road samo nastavlja već uspešnu produkcijsku karijeru i nastavlja da razmrdava guze publike širom regiona.


Euphorics je producent i DJ iz Požarevca, koji već godinama uspešno flertuje sa liquid zvukom. Uveliko poznat na lokalnoj i regionalnoj drum&bass sceni, poslednjih godina se istakao odličnim izdanjima za CHRONIC/V RECORDINGS, Soul Deep Recordings, DIGITAL BLUS, Think Deep Recordings.


Poslušajte njegov promo mix

 

 

Subview je mladi producent i DJ iz Sombora, koji je za kratko vreme napravio fantastičan uspeh izdanjima za PROGRAM/RAM Records i Short Circuit Records. No, ne dajte da vas prevare njegove godine - velika drum&bass imena, kao što su Andy C, DJ Hype i S.P.Y. uvrstila su njegova izdanja u svoje setove.


Poslušajte njegov promo mix za predstojeću žurkuŽurku organizuje službeni partner Outlook festivala - Extra Bass, uz podršku Pozitivnog ritma. Zvanični Facebook event možete pronaći ovde, gde će uskoro biti objavljena i satnica nastupa. Cena ulaznice je 200 RSD pre ponoći, dok je posle ponoći 300 RSD.
Jubilarni, deseti Outlook festival održava se od 6.-10. septembra na pulskoj tvrđavi Punta Christo, a regionalne ulaznice za festival, kao i za koncert otvaranja mogu se nabaviti putem Entrio sistema.


Vidimo se na đavama! :)


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :