Barutana klub Beograd

Prolećna izložba kolekcije ARTE galerije

Datum objave:28.05.2021

Pročitano:492 puta

Datum održavanja: 31.05.2021 - 10.06.2021

Lokacija: Beograd

Galerija ARTE s ponosom predstavlja izložbu svoje bogate kolekcije umetničkih radova, koja broji neke od najeminentnijih jugoslovenskih umetnika, ali i umetnika iz Evrope i sveta.

 Radove velikana jugoslovenskog slikarstva kao što su: Sava Šumanović, Petar Dobrović, Milan Konjović, Bora Stevanović, Ljubica Cuca Sokić, Petar Omčikus, Mića Popović, Vladimir Veličković, i radove mnogih drugih istaknutih umetnika, čiji se radovi nalaze u domaćim i svetskim muzejima i galerijama, bićemo u prilici da vidimo u periodu od 31. maja do 10. juna na adresi Andrićev venac 12 i Kralja MiIana 3. Kuriozitet izložbe su rani, slikarski radovi Marine Abramović.

Ovo je 14. po redu izložba kolekcije ARTE galerije, kojom galerija želi da pruži umetničkoj publici priliku da uživa u remek delima najboljih predstvnika moderne i savremene umetnosti.

ARTE galerija ima godišnju praksu da organizuje izložbe svoje kolekcije, koja se konstantno menja i raste, i uspeva svake godine da prezentuje nove umetničke radove, slike i skulpture.

Prolećna izložba radova iz kolekcije ARTE galerije otvara se u ponedeljak, 31. maja 2021. na adresi Andrićev venac 12, od 17 do 20 časova.

Izložba traje do 10. juna 2021.

Ulaz slobodan.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :