Project Mof - Breathtaking Material

Datum objave:03.08.2011

Pročitano:4609 puta

By:Miljan Milekić

 
Project Mof je četvoročlani drumcore bend iz Novog Sada. Od samog početka bend skreće pažnju na sebe stilom koji kombinuje elemente elektronike i drum&bass-a, sa rock rifovima i enegrijom punka i hardcora, i gradi jaku bazu pratilaca na internetu. Vrlo brzo dobijaju i nešto veću pažnju medija, radio i TV stanica, magazina i web portala u kako u Srbiji, tako i van nje. Beleže puštanja na radio stanicama u Grčkoj, Hrvatskoj, SAD, Francuskoj, Rusiji, i Velikoj Britaniji, a postaju i prvi elektronski bend koji je dobio pažnju Nocturne magazina, prevashodno orijentisanog na rock i metal muziku.Zbog svog, specifičnog stila, i energičnih nastupa vrlo brzo postaju prepoznati kao festivalski bend, a pa beleže nastupe na festivalima širom regiona, uključujući i nastupe na Exitu, hrvatskoj Harteri ili austrijskom Beatpatrolu, Naravno sve to je praćeno i brojnim nastupima širom Hrvatske, Mađarske, Bosne i Hercegovine, gde između ostalog ulaze i u finale banjalučkog Demofesta 2010.e godine.. Do sad su imali prilike da „dele“ binu sa nekim velikim imenima kao sto su Fun Lovin' Criminals, Sleigh Bells, Bloodgroup, Fuck Buttons i New Young Pony Club.


Kontakti:

Posle nešto više od dve godine rada, debi album benda Project Mof "Breathtaking Material" konačno je ugledao svetlost dana. Album je dostupan za besplatno preuzimanje na bendovom sajtu www.projectmof.com
 
Na albumu se nalazi 12 pesama na kojima dominira pretežno drum'n'bass zvuk, sa dosta uticaja drugih žanrova, od kojih su najzastupljeniji punk, hardcore i hiphop. Na zvuk su značajno uticali i gostujući muzičari poput Barney Booma iz mančesterskog Sonic Boom Six-a, Fabrzia Panebarca iz torinskog Melody Fall-a, Tina Kovačića iz osiječkog Debelog Precjednika, ili novosadskog projekta Sonic Glitch. Produkciju, miks i master albuma potpisuje Adrian Sabolčki, bubnjar benda. 
 
 
 
Breathtaking Material spisak pesama
 
01.Technology
02.Hello Future (Feat. Sonic Glitch)
03.Where I Belong
04.Voltage (Feat. Barney Boom Of Sonic Boom Six)
05.Can You Hear Me Now?
06.Chasing Lights Between The Worlds
07.Keep On Flying (Feat. Fabrizio Panebarco Of Melody Fall)
08.Contact
09.Amen
10.Fairy Tales
11.Lost Boyz (Feat. Tin Kovacic Of Fat Prezident)
12.It's Not The End (Letter)
 


Članovi benda:
Adrian Sabolčki (bubanj, produkcija)
Aleksandar Nikolov (gitara)
Nikola Rakić (bas gitara)
Miljan Milekić (DJ)

vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :