Progresivnije ovog vikenda u The Endu!

Datum objave:22.11.2017

Pročitano:2139 puta

Datum održavanja: 24.11.2017 - 25.11.2017

Uvek je zadovoljstvo čuti novu i staru gardu DJ-eva, a novosadski klub The End u tome ne manjka, tako da ovog vikenda nas očekuju dve sjajne večeri kako za novu, tako i za staru generaciju klabera.

24.11.2017 - BOKEE

Bokee je stupio na muzičku scenu Srbije krajem 90-tih tako što se zaposlio na radiju. U to vreme trance je bio veoma popularan pa je bio zadužen za emisiju “New Generation” koju ste mogli slušati na Top FM radio talasima. Nešto kasnije pokreće nove emisije, “Club Expirience” i “Groovilicius” sa kolegom Dachom na Venus radiju i organizacija Kinetic Vibe je rođena.

 2005. je proglašen za DJ-a broj 2 na tada popularnom sajtu chillout.co.yu i naredne četiri godine je uvek bio u Top 3. Veoma je aktivan kao DJ, jer ne postoji klub, festival ili veća žurka gde nije radio, bilo kao rezident, bilo kao podrška stranim artistima. 2009. sa kolegom Markom Vukovićem formira SillyHeadz organizaciju. Od prošle godine nastupa i pravi muziku kao član dua Monotique.

25.11.2017 - HARDVERSKI & MIGAZZ

Hardverski je na domačoj sceni prisutan više od 20 godina i za to vreme nastupao je po mnogim popularnim klubovima i festivalima u Srbiji i inostranstvu. Svoju karijeru započeo je kao techno izovđač i tom zvuku ostaje dosledan do danas. Mix pult delio je sa mnogim istaknutim velikanima elektronske scene kao što su Chris Liebing, Valentino Kanzyani, Umek i mnogi drugi. Kada je kreativnost za mix pultom u pitanju, godine aktivnog bavljenja DJ-ingom na tri kontinenta pomogla su mu da na specifičan način izoštri čula i uživa u energiji koju prenosi i na dancefloor. Poslednjih godina postao je poznat upravo po maratonskim all night setovima koji traju i duže od 10 sati, a najduži koji je do sada radio trajao je neverovatnih 25 sati!

 Migazz se pojavio na DJ sceni 2002. godine. Progressive House je ono što možete čuti na njegovim nastupima, koji je do sada bilo mnogo. DJ pult je delio sa Max Grahamom, Lee Buridgeom, Fernandom Ferreyrom, Petrom Dundov,...

Nastupao je po klubovima širom Srbije, ali i na EXIT festivalu. Ove subote ga slušamo u The Endu gde će sa Hardverskim izvrteti progresivniji techno.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :