Profond Showcase #007 present DJ Predragović

Datum objave:19.12.2017

Pročitano:1968 puta

Datum održavanja: 21.12.2017

Lokacija: Klub DOT, Beograd

Profond showcase u četvrtak 21. decembra u klubu DOT predstavlja jednog od pionira domaće elektronske scene di-džej Predragovića.

Aleksandar Predragović je di-džej i producent koji dolazi iz Švedske. Svoje prve muzičke i di-džej korake napravio je u Srbiji. Tokom svoje karijere duge preko 20 godina sarađivao je sa mnogo umetnika a u Malmö je organizovao žurke gde se uvek trudio da predstavi nekog di-džeja iz Srbije. Aleksandar je imao i svoj label Proloop Recordings koja je izdavala trake mnogih domaćih producenata ali iz cele bivše Juge. Stilovi elekronske muzike koji ga karakterišu su fuzija melodija upakovanih u dubok i masan tek house.

 PROFOND /pʀɔfɔ̃, ɔ̃d/ je novi rastući brend, čiji je cilj ostvarenje u nekoliko različitih aspekta, dok su primarni booking agencija i record label. Neguje kvalitetan house zvuk u svim svojim formama. Sastoji se od pet članova, zajedno sa preko dvadeset godina iskustva kako na domaćoj tako I na internacionalnoj sceni. Različitog su životnog doba a samim tim i razlicitih muzičkih žanrova sa kojima u potpunosti individualno mogu da odgovore na svaki naredni izazov.
 


Lineup

Predragovic
Mark Myself
Shon
Boskovic
Nick Olla


vrh strane
Tagovi:
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :