Produženi vikend u klubu Dot uz Creepy Dance Halloween specijal, ukrajinsku lepoticu Olgu Korol i Cherry On Top

Datum objave:29.10.2019

Pročitano:1712 puta

Datum održavanja: 31.10.2019 - 02.11.2019

Lokacija: Beograd

Olga Korol, dama koja donosi hipnotički zvuk ukrajinskog andergraunda, vraća se u petak 1. novembra, za di-džej pult kluba DOT. U višečasovnoj vožnji kroz minimal tehno, pridružiće joj se Saša, koji nam stiže pravo iz Berlina. 

 

Olga Korol rođena je u Ukrajini, a trenutno živi u Berlinu. Muziku je počela da istražuje ranih 2000-ih godina u Odesi, gde ju je odvela njena urođena muzička znatiželja – od lokalne garage i trip hop scene, do elektronske muzike. Narednih godina posvetila se razvijanju svoj muzičkog ukus i zvuka, puštajući u svim većim klubovima i festivalima u Ukrajini, uključujući i čuveni Kazantip festival. Kada se preselila u Moskvu, u kojoj se elektronska scena sa jedinstvenim pečatom istočnoevropske muzičke kulture tek formirala, nastupavši u legendarnom klubu ARMA17, Olga je iskusila di-džejing na jednom višem nivou. Tada je odlučila da pokrene sopstvenu produkciju i usledila je saradnja sa Denisom Korablevim i Panom Sanchom i osnovanje izdavačke kuće Body Parts Records. Olga i njene kolege iz studija čine ODY Arts kolektiv u sklopu kog zajedno nastupaju. Pored di-džejinga, Olga je fokusirana na sopstvenu produkciju, upravlja Body Parts lejblom i klupskim projektom Meduza.

 


Di-džej Saša rođen je u Minhenu, ali se zbog posla preselio u epicentar elektronske andergraund muzike – Berlin. Rezident je čuvenog Minimal Bar-a, kao i kluba Promenaden Eck u kojem organizuje svoje Amuse žurke. Jedan je od članova berlinskog lejbla Sleep is Commercial. Poznat je po svom mikro haus i minimal zvuku, a na njegov stil uticala je muzika izvođača sa etikete čiji je član, kao i producenta Andrea Ferlin. Saša ima brojne nastupe po Evropi, Indiji, a čest je gost beogradskih najpoznatijih klubova.


Dan ranije, u četvrtak 31. oktobra obeležićemo ovogodišnju Noć veštica, uz tradicionalni Creepy Dance serijal i obavezne Halloween maske, kao i nezaobilazni trostruki b2b set i sjajnu muziku Maje Jome, Marka Vukovića i Bokee-ja. Te večeri, svako ko dođe maskiran, moći će besplatno da uđe u klub, dok je za one bez maske cena ulaza 300 din. Let’s get creepy!

 


I ove subote očekuje nas Cherry On Top žurka, koja donosi dobre stare hitove r’n’b i hip hop zvuka ali i najsvežije numere ovog žanra. Svojim istančanim ukusom i ovog vikenda, muziku biraju DJ Ike i Lea Davogić, sada već dobro poznata lica ovog popularnog serijala, koji će vas svojom muzičkom selekcijom navesti da se njišete uz nezaboravne hitove ovog muzičkog opusa.
 

Ograničen broj ulaznica za gostovanje Olge Korol je u prodaji po specijalnoj ceni od 400 dinara, putem Cooltix platforme.


vrh strane
Tagovi:
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :