Barutana klub Beograd

Prodigy: Novi album je za festivale, ne da ga slušate na radiju!

Datum objave:24.06.2015

Pročitano:5109 puta

By:Bojana Kozomora

Ekipa pod imenom Prodigy bez sumnje sprema još jedan nezaboravan koncert za publiku Exit avanture. Ovog puta, oni će nastupiti na Jazu, u okviru Sea Dance festivala.


Pre nekoliko meseci izdali su, posle duže pauze album „The Day Is My Enemy“ koji je, kao i sva njihova prethodna izdanja doživeo ogroman uspeh.

 

Prodigy: Novi album je za festivale, ne da ga slušate na radiju! | EXIT Avantura 2015

 

Kit Flint je vrlo lako objasnio kakvu su mziku napravili ovog puta.

 

- Ovaj album je napravljen da ga izvodimo uživo, na koncertima, festivalima, a ne za radio ili MTV. Nema nikakve svrhe ukoliko ga ne izvedemo na scenu. Nismo hteli d anapravimo retro album ili da se samo vratimo na scenu jer smo pre desetak godina imali dobre pesme. Neophodno je da se održi integritet, ali sa svežim zvukom – kaže on.

 

To međutim ne znači da će izvoditi samo nove stvari.

 

- Ne možete samo da prestanete da izvodite stare hitove. Ljudi očekuju da neke numere budu na repertoaru. Ali, ima nekoliko stvari sa novog albuma koje prolaze mnogo bolje nego stari, provereni hitovi.

 

 

Liam Hovlet dodaje da su morali da snime nešto novo jer nisu mogli d agledaju kako elektro scena potpada pod uticaje druge muzie.

 

- Svi svojataju elektroniku, pop pevači ili R&B, tako da nam je bilo bitno da povučemo crtu između toga i prave elektro muzike. Za nas, ovaj album nije znak mržnje, već zvuči kako se mi osećamo trenutno. Ima dobar balans snage, nasilja i Prodigy vajba – kaže on.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :