PROCES: Multimedijalni projekat Viktora Kissa, Ružice Milovanović i Nikole Radojičića!

Datum objave:10.11.2015

Pročitano:12741 puta

Datum održavanja: 14.11.2015

Lokacija: Ciglana, Beograd

PROCES - Mogućnost posmatranja iz više uglova i sagledavanje stvaralačkog procesa, njegovog nastanka po fazama, od početka do kraja, predstavlja suštinu, ali i cilj ovog projekta. 

 

Multimedijalni projekat `PROCES` sadrži tri integralna dela: skulpturu Viktora Kissa, seriju fotografija Ružice Milovanović i video rad Nikole Radojičića. Naši dragi muzikanti Milovan Stojanović (DBDZ) i Kristijan Šajković (DBDZ) će se pobrinuti za vaše raspoloženje.
 

PROCES | Photo by Ruzica Milovanovic

PROCES | Photo by Ruzica Milovanovic

 

Izložba počinje u 22h, u staroj ciglani, Slanački put 26. (Autobus 35). 

Potrudite se da stignete na performans Viktora Kissa koji će se desiti u 00h.
Ulaz je free. Dođite, biće dobroooo! :)

https://www.facebook.com/events/1729730333922063/

 


Viktor Kiss je rođen u Beogradu 1973. godine, završio je fakultet Primenjenih umetnosti, odsek keramika. Izlagao je na više kolektivnih izložbi i učestvovao na nekoliko različitih projekata. Samostalna izložba u galeriji ,,Progres" održana 2013. godine, predstavlja odličan primer njegovih preokupacija naučnom fantastikom koja se ogleda u njegovim monumentalnim skulpturama od gvožđa. Učestvovao je u pravljenju skulptura od leda na „Sculp fest“ International sculpture festival 2014. godine u Prizrenu.

http://gallery-shots.blogspot.com/2013/08/viktor-kis-elementi-elements-galerija.html

Ružica Milovanović rođena je 1991. godine u Beogradu, gde trenutno živi. Završila je Treću beogradsku gimnaziju, a 2010. godine je upisala Akademiju primenjenih umetnosti, odsek za fotografiju. Nakon završene prve godine, odlučila je da radi kao slobodni fotograf. Radila je na turističkim putovanjima za mlade, a zatim se okrenula klupskoj sceni koju aktivno prati. Od 2010. godine radi za Urban Bug - vodič kroz altenativnu kulturu kao fotograf i urednik kalendara noćnog života. Iza sebe ima pet samostalnih i nekoliko grupnih izložbi.

https://www.flickr.com/photos/ruzicamilovanovicphotography/ | https://www.facebook.com/RuzicaMilovanovicPhotography/?fref=ts

Nikola Radojičić je rođen 1991. godine u Kragujevcu. Studira fakultet za Medije i komunikacije u Beogradu na odseku za Digitalnu umetnost(Film), a bavi se video formom od svoje 15 godine. Nikolin studio Linear Wipe postoji šet godina i obuhvata sve oblike video produkcije, opremljen je najmodernijom digitalnom video opremom i omogućava snimanje najnovijom HDSLR tehnikom kao i obradu različitih video sadržaja u oblasti filma i TV-a u Final Cut softveru.

http://vimeo.com/52803177http://vimeo.com/50642062


vrh strane
Komentari (1)
Pošalji komentar
Jelena Stojanovic
30.06.2016 09:43
Cao, a sta se desilo sa umetnickim delima koja su ukradena na festivalu Dev9t ove godine i zasto niste pisali o tome ?


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :