Barutana klub Beograd

Pripremite se za veliku završnicu Green Love sezone na SPENSu!

Datum objave:02.12.2015

Pročitano:5509 puta

Datum održavanja: 04.12.2015

Lokacija: Spens, Novi Sad

Pripremite se za veliku završnicu Green Love sezone na SPENSu! Još par dana ostalo je do velike žurke zatvaranja party sezone. U petak, 4. decembra nastupiće neke od najtraženijih DJ dama današnjice – NASTIA, Lea Dobričić, a uz njih i Dark Angel, Tijana Kabić, DJ Natasha i Loco Baby.

 

Pripremite se za veliku završnicu Green Love sezone na SPENSu!

DJ Nastia, najtraženija producentkinja i DJ iz Ukrajine, u poslednje tri godine svakog vikenda nastupa na različitim mestima u Evropi. Kažu da tajna njenog uspeha leži u kvalitetnoj dance muzici sa ukusom, a da je njena specijalnost energija koju deli sa ljudima tokom svojih nastupa. Nastiu možete čuti na velikim muzičkim festivalima, kao i u mnogim underground klubovima, a 4. decembra definitivno na SPENSu.

 

Pripremite se za veliku završnicu Green Love sezone na SPENSu!

 

Pored DJ Nastie, nastupiće i sjajna Lea Dobričić, svetski poznata DJ zvezda iz Srbije, Dark Angel, Novosađanka koja je 2009. bila prva dama koja je otvorila čuvenu Exitovu Dance Arenu i koja svojim čuvenim setovima oduševljava publiku širom regiona, Tijana Kabić, u medijima često nazivana “princezom vojvođanske klubske scene”, koja je za kratko vreme, svojom muzikom i harizmom, osvojila srca ljudi širom Srbije, Loco Baby, DJ iz Beograda, poznata u klubovima širom regiona kao i Španije, Grče i Švajcarske po svom techno i house zvuku koji polako prenosi i na svoje prve produkcijske korake i DJ Natasha, Subotičanka koja je istinski predstavnik FunPro4 sluha i Club 'n' Bar imidža. Svojim veselim andergraund muzičkim stilom je već deceniju aktivna na srpskoj sceni, kao deo prepoznatljivog DJ-dvojca Natasha & Goya.

Karte su u prodaji na svim prodajnim mestima Gigs Tix-a po promo ceni od 890 dinara, dok će na ulazu cena karte iznositi 1200 dinara.

https://www.facebook.com/greenloveserbia


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :