Prijavite se za LevelUp radionice!

Datum objave:21.10.2016

Pročitano:2625 puta

Datum održavanja: 29.10.2016 - 30.10.2016

By:Katarina Đorđević

LevelUp je skup radionica u ukupnom trajanju od dva dana osmišljen sa ciljem da svojim učesnicima približi postupak pronalaženja posla. Održava se drugi put zaredom, 29. i 30. oktobra 2016. godine, u organizaciji sajma poslova i praksi „JobFair16 ─ Kreiraj svoju budućnost!”.

 

LevelUp


Prijavljivanje za „LevelUp” je otvoreno i namenjeno je studentima tehničko-tehnoloških i prirodno-matematičkih fakulteta. Do 25 kandidata će imati priliku besplatno da učestvuje na radionicama i prisustvuje edukativnim treninzima koje će voditi HR stručnjaci. Tokom trajanja radionica svi učesnici će biti u prilici da otkriju i isprave greške koje prave na razgovoru za posao, kao i da nauče da se na pravi način predstave poslodavcima. Treninzi će biti prilagođeni ponudi poslova i praksi na predstojećem „JobFair-u” koji će se održati 7. i 8. novembra, kako bi učesnici imali priliku da stečeno znanje, kao i razvijene veštine primene na dane Sajma.

Prijave su otvorene do nedelje 23.10.2016. u ponoć. Saznaj više i prijavi se na: http://www.jobfair.rs/student/levelup.php


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :