Prijavite se: Program stipendiranja studenata – leto 2016

Datum objave:01.06.2016

Pročitano:3625 puta

Evropski pokret FUTURIS, u skladu sa svojim ciljevima promovisanja važnosti sekundarnog obrazovanja kod omladine, u saradnji sa Obrazovnim centrom EQUILIBRIO organizuje i tokom ovog leta - Program stipendiranja studenata.

 

Program stipendiranja studenata 2016


Program stipendiranja studenata – leto 2016. osmišljen je tako da zainteresovanim studentima beogradskih fakulteta i visokih strukovnih škola omogući pohađanje ultra intenzivnih PREMIUM kurseva stranih jezika, jezičkih radionica i specijalizovanih seminara, uz izdavanje i overu zvaničnih uverenja i sertifikata.


Pravo na konkurisanje imaju svi studenti bez obzira da li su koristili ovu vrstu stipendije u prethodnim Programima stipendiranja studenata.


Program traje 2 nedelje, realizuje se u toku letnjeg raspusta (jul i avgust 2016), a studenti sami biraju jednu od dve ponuđene smene. Nastava će se održavati radnim danima (u popodnevnim i večernjim terminima), dok su vikendi rezervisani za stručne seminare, jezičke radionice i kulturne večeri stranih zemalja. Pohađanje PREMIUM kursa stranog jezika je obavezno, dok su radionice i seminari fakultativni.


Ukoliko se student upisuje na jezik koji je već učio, ulaznim testiranjem biće precizno utvrđen trenutni nivo njegovog predznanja i shodno tome biće upisan na odgovarajući nivo učenja. Ulazno testiranje podrazumeva izradu pismenog testa koji obuhvata gramatičke i leksičke jedinice određenog jezika i radi se isključivo u prostorijama Centra EQUILIBRIO.


KALENDAR PROGRAMA:
I smena: 11 – 23. jul 2016.
II smena: 8 – 20. avgust 2016.
Detaljne informacije o programu, uslovima i načinu prijaviljivanja možete pročitati na: www.stipendijezastudente.com


vrh strane
Tagovi:
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :