Prijavite se na ADE i Antler Startup takmičenje i osvojite pravo na investiciju od 100.000€!

Datum objave:06.06.2022

Pročitano:2681 puta

Lokacija: Amsterdam

Zajedno sa globalnim investitorom rizičnog kapitala u ranoj fazi, Antler, pokrećemo 2022. ADE i Antler startup takmičenje za ulaganje i podršku kompanijama sa idejama koje menjaju svet. Pobednik dobija pravo na investiciju od 100000€+ uz podršku profesionalaca svetskog ranga za vodjstvo projekta kroz džunglu preduzetništva u ranoj fazi iz ADE-a i Antlera.

 Saznajte kako da se prijavite i budete deo takmičenja!

Pokrenite svoj inovativni startup uz ADE i Antler

Da li je vaša kompanija inovativna u svetu muzike i tehnologije? Svako ko pokreće kompaniju sa inovativnom idejom, proizvodom ili uslugom na bilo koji način, a vezan je za industriju muzike i zabave može se pridružiti 2022 ADE i Antler Startup takmicenju. Nakon procesa evaluacije, odabrani timovi će biti pozvani na nekoliko intervjua. Odabrani timovi finalista će se predstaviti Antlerovom investicionom komitetu (IC) i zatim dobiti praktičnu podršku od strane ADE-a i Antlera kako bi se najbolje pripremili za finale takmicenja.

Svi finalisti će postati deo Startup zajednice koji će ADE uključiti u svoj program ADE Future. Pored toga, svima koji se prijave na Startup takmičenje (bez obzira da li prodju do finala) biće odobren pristup ADE Future programu.

Finalni krug takmičenja će se održati uživo na glavnoj bini tokom ADE Pro u Amsterdamu, gde će finalisti predstaviti svoje ideje uživo na bini kako bi se takmičili za glavnu nagradu od (najmanje) 100.000 evra investicije, pristup Antler-ovoj globalnoj mreži investitora i stručnjaka iz industrije, podučavanje od strane Antlerovog rukovodstva i još mnogo toga.

Da li ste spremni za takmičenje? Uključite se i pokrenite svoj Startup!

Prijavite se!


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :