Pridjevi 30. septembra u Elektropioniru

Datum objave:27.09.2017

Pročitano:1878 puta

Datum održavanja: 30.09.2017

Lokacija: Elektropionir

Pridjevi // Subota 30. septembar 21h // Elektropionir

Zagrebačka grupa Pridjevi poziva nas na svoj premijerni nastup u Beogradu! Sviraće u subotu 30. septembra u Elektropioniru od 21h. Ulaznice su u pretprodaji u Zaokretu po ceni od 500 dinara.

Za sebe Pridjevi kažu ove osnovne i uglavnom poznate stvari: "Psihodelični band Pridjevi osnovali su Dino Santaleza (East-Ra) i kantautorke Ivana Picek i Nina Romić 2013. godine. Bendu se pridružuju Ivan Levi Levačić i Erol Zejnilović (članovi ABOP-a i Kriesa) i Andrija Santro (BAMWISE). U martu 2014. izdaju prvi album koji je odlično prihvaćen od publike i kritike te se našao na većini lista albuma godine u regiji. Potpisuju za izdavačku kuću Trouble in Mind Records iz Čikaga, te album izlazi na leto 2015. na cd-u i vinilu. Pridjevi donose atmosferičnu mešavinu zaraznih pop melodija, sanjive psihodelije, plesnog groovea, folka i eksperimentalne muzike prošaranu dvoglasnim pevanjem."

 

Pridjevi, Elektropionir

To vas sve možda povuče da dođete na koncert, možda znate bend od ranije, možda volite psihodeliju, možda možda... A možda ste spremni da vidite, čujete i osetite nešto potpuno drugačije. Zamislite da je Sid Baret posle napuštanja Pink Floyd odlučio da se priključi sastavu Fleetwood Mac i da s njima radi desetak sledećih godina, bok uz bok Piteru Grinu, a korak iza Kristine i Stivi (jeste spojio je Baret dve epohe Flitvuda ;)). E tako ponekad zvuče Pridjevi, a to "ponekad" često potraje ceo koncert.
Dođite da maštamo zajedno u tehnikoloru!


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :