Preuzmite besplatno prvi i jedini album benda The Evil One

Datum objave:30.08.2017

Pročitano:1305 puta

By:Darko Živković

Murder Roll at the Lovers Lane, debi album danas nepostojećeg kragujevačkog benda The Evil One, novo je izdanje online etikete SMP Music, koja deluje u sastavu Srpskog Metal Portala. Reč je o svojevrsnom In Memoriam izdanju, godinu dana nakon tragične nesreće u kojoj je život izgubio pevač i basista benda, Luka Krstić (1986-2016).

 

The Evil One

The Evil One je zamišljen kao tribute bend legendarnom Venomu, ali su vremenom krenuli sa autorskim radom. Iza benda ostao je jedan demo, te album koji, zbog pomenute tragedije, nikada nije zvanično ugledao svetlost dana. Danas, tačno godinu dana nakon što nas je Luka napustio, pomenuti album, na kojem se nalazi osam autorskih numera i jedna obrada, dostupan je za besplatno preuzimanje posredstom SMP Music.


Detaljnije informacije kao i link za download albuma nalaze se ovde.

The Evil One - Smack Whore video:

 

SMP Music je online izdavačka etiketa pokrenuta u septembru 2010. godine, kao projekat portala SMP. Murder Roll at the Lovers Lane je njeno 18. izdanje, a do sada su realizovani albumi bendova Downstroy, Monument, Anima, Rain Dealy, Seljačka buna, Decontrolled, Burning Circle, Nekropolis i drugih.


Sva izdanja SMP Music su besplatna.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :