Prepare to Apgrade: Steve Bug u Barutani 19. avgusta!

Datum objave:15.07.2016

Pročitano:4644 puta

Datum održavanja: 19.08.2016

Lokacija: Barutana, Beograd

Doajen nemačke i svetske house i techno scene, Steve Bug u petak, 19. avgusta, u beogradsku Barutanu donosi novu muzičku selekciju, koju će ovog puta predstaviti pod otvorenim nebom.

 

Prepare to Apgrade: Steve Bug

 

Jedan od omiljenih likova ovdašnje publike, kojem je Beograd nezaobilazna stanica na planetarnim putovanjima, nastupiće u okviru žurke zagrevanja za predstojeći Apgrade Weekend koji će i ove godine ugostiti neka od najtraženijih imena svetske elektronske scene kao što su neprikosnoveni vladar Resident Advisor liste Dixon, najtraženiji svetski di-džej tandem Tale of Us, „live techno“ majstor Recondite, te elektro-heroina Miss Kittin.

 

Domaću podršku za Steva Buga 19. avgusta pružiće Kristijan Molnar i Vlada Janjić, a ulaznice za žurku „Prepare to Apgrade“, prodaju se na blagajnama Eventima i Gigstixa po pretprodajnoj ceni od 600 dinara. 

 

 

 

„Džentlmen tehna“, kako ga je nazvao prestižni Resident Advisor, važi za jednog od omiljenih di-džejeva i producenata na planeti zahvaljujući skladnoj fuziji ritma i bas linije gde uz istančan ukus i veštinu punu finesa jednako pokreće zahtevne poznavaoce elektronske muzike i one kojima je njegovo ime sa punim pravom sinonim za odličan provod. Iz svoje baze u Berlinu putuje kao favorit na sve važnije svetske festivale među kojima su HYTE, BPM i Nuits Sonores, ne zaobilazeći pritom odabrane klubove Space, Watergate, Pacha, Panorama Bar i mnoge druge. Odgovoran je za esencijalnu miks seriju po imenu „Bugnology“, dok su njegovi uvaženi miksevi za Cocoon, Fabric i Fuse smatrani za bisere elektronskog izdavaštva.

 

Pored etiketa koje odišu aromom prefinjenosti, Audiomatique i Dessous, Steve je takođe i vođa legendarne Poker Flat kuće koji je uz imena Trentmoller, John Tejada, DJ T, Nico Lahs (Nicolas Jaar), Alex Niggemann, Daniel Dexter, Mihai Popoviciu, Mathias Tanzman, Vince Watson, Mark Henning, Martin Buttrich, Martin Landsky, pozicionirao ovu diskografsku kuću na globalnom nivou kao jedan od glavnih izvora savremenog hausa. Nakon skoro dve decenije postojanja i 176 izdanja, Poker Flat je jedna od najuticajnijih etiketa čiju dugovečnost može da zahvali svom neprikosnovenom kvalitetu koji održava od samog početka.


Kulminacija letnje klabing sezone u Beogradu, i ove godine je Apgrade Weekend, koji će se održati 2. i 3. septembra na Kalemegdanu, u rovu ispod Vojnog muzeja. Tokom dve noći pod otvorenim beogradskim nebom nastupaće neka od najtraženijih imena svetske elektronske scene kao što su neprikosnoveni vladar Resident Advisor liste i nepogrešivi nemački maestro Dixon, te najtraženiji svetski di-džej tandem Tale of Us. Na istoj bini nastupiće i "live techno" majstor Recondite, te elektroheroina Miss Kittin.

 

Domaću podršku u najlepšem delu Beogradske tvrđave, pružiće im naši međunarodno priznati izvođači Marko Nastić, Tijana T i Vladimir Ivković, te iskusni Apgrade rezidenti Gordan Paunović i Vlada Janjić. Dvodnevne ulaznice za ceo Apgrade Weekend, prodaju se na blagajnama Gigstixa i Eventima po prvoj, ranoj ceni od 1.590 dinara za parter i 2.590 za VIP terasu, a sledeće cene ulaznica biće više. Ulaznice za pojedinačne večeri biće u prodaji neposredno pre Apgrade vikenda, ukoliko se prethodno ne rasprodaju svi kompleti. Kapacitet je ograničen na 2.500 posetilaca po večeri, a vikend ulaznice će ispred ulaza biti menjane za narukvice.


Apgrade je u proteklih godinu dana u Beograd doveo neke od vodećih elektronskih umetnika, kao što su to Richie Hawtin, Nicolas Jaar, Loco Dice, Chris Liebing, Mathew Jonson, Dave Harrington, Mike Huckaby, Function ili Efdemin, ali i brojne nove talente među kojima su Valentin Stip, Julian Jeweil, Sebastian Mullaert, Fabio Florido, Caleb Calloway i drugi.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :