Premijerno: Rezident Berghaina Markus Suckut nastupa u Beogradu

Datum objave:08.11.2016

Pročitano:4385 puta

Datum održavanja: 25.11.2016

By:Nadežda Ivanović

Lokacija: DOT

Najtraženiji dj i producent nemačke tehno scene, rezident berlinskog Berghaina, Markus Suckut otvara novi serijal žurki HEAR IT. FEEL IT. MOVE IT. u petak 25. 11. u beogradskom klubu DOT!

 

Markus Suckut

Nakon kraće pause HEAR IT. FEEL IT. MOVE IT. ponovo dovodi jedno poznato ime tehno scene u Beograd. Markus Suckut započinje svoje muzičko putovanje 1999. godine i već nakon nekoliko godina postaje izuzetno prepoznatljiv i cenjen u underground tehno krugovima. Njegova muzika je pronašla mesto na etiketama od Sven Vathove Cocoon Records, do Len Fakijeve Figure, kao i na popularnom imprintu Radio Slave, Rekids Records. Godine 2012. osnovao je i svoju vinil platformu po imenu SCKT, a u kolaboraciji sa Johannesom Heilom i lejblom EXILE records.


Teško je svrstati nekoga ko ne voli da razmišlja o muzici na konzervativan način i nekoga ko ima toliko uticaja raznih muzičkih pravaca, a Markusova produkcija je najbolji pokazatelj o kakvom se tehnu radi. Njegovi setovi su svestrani, iako imaju zajedničku osnovu, vrlo ih je teško opisati, možda je za to zaslužna njegova sklonost ka sanjarenju i mehaloniji. Nastupao je u najpoznatijim tehno klubovima i na festivalima širom sveta, među kojima su Womb, Berghain, Tresor, Nature One, Egg London i drugi.

U petak 25. novembra sa ovim renomiranim tehno DJem pult će deliti Alexandar Ivković i Mihajlo. Žurka će biti održana 25.11. u popularnom klubu DOT, a sve detalje možete pronaći na sledećem linku.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :