Premijera stand-up predstave "Iskreno, Ugrenović"

Datum objave:21.06.2018

Pročitano:1036 puta

Datum održavanja: 24.06.2018

Lokacija: Beograd

Premijera nove stand-up predstave Filipa Ugrenovića "Iskreno, Ugrenović" održava se u nedelju, 24. juna u 20 časova u bioskopu "Cine Grand" u "Capitol Parku Rakovica". U pitanju je druga samostalna predstava beogradskog komičara i radijskog voditelja.

"Živo me zanima da li će iko pored svetskog prvenstva, lepog vremena, besplatnog koncerta Filharmonije i nedelje kao takve poželeti da sluša duhovitu predstavu sat i po vremena i da za to još plati kartu", pita se autor, "mada mislim da se i sam odgovor nameće, hoće. I to oboje koji su kupili ulaznice", kaže u svom maniru Ugrenović.

 Inače, prvi Filipov nastup "Filipike" odigran je preko dve stotine puta u prethodne dve godine u svim većim gradovima u Srbiji i bivšoj Jugoslaviji. "Novi nastup će svakako ličiti na stari, svoj smisao za humor ne mogu da menjam, ali će priče biti nove i ovde ću se više bazirati na ono što sam proživeo, na svet u sebi, a ne na svet oko sebe. Začudićete se koliko svi mi imamo toga zajedničnog. I verujem da ćete se smejati ne mojoj priči već najpre tome koliko i vas samih ima u njoj", poručuje stand up komičar.

Stand up komedija je forma nastupa u kojoj (uglavnom) jedan lik govori duhovit tekst u prvom licu uz neizostavnu improvizaciju u skladu sa situacijom. U Srbiji scena postoji jednu deceniju, a Filip Ugrenović se ovom vrstom komedije bavi četiri godine. Pored toga je i voditelj, kolumnista, ali i jedan od scenarista emisije "Veče sa Ivanom Ivanovićem".

Karte po ceni od 400 dinara, u prodaji su na blagajni bioskopa "Cine Grand" i na blagajni Kombank Dvorane.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :