Predstavljamo vam Ubrzo Potom, Fusion Alternative Rock bend!

Datum objave:02.02.2015

Pročitano:4685 puta

Lokacija: Užice

Prva verzija benda nastala je rane 2011. gde su jedini današnji članovi benda bili bubnjar Milan Cicvarić i gitarista Aleksandar Hadžić. Autorskim radom grupa se bavi od oktobra 2012. što se uzima za datum osnivanja benda. Usled različitih ideja i stavova kao i nesrećnih okolnosti trenutna postava benda se ustalila početkom 2013. S jednom postavom snimljen je DEMO EP, a u sadašnjoj postavi bend ima jedan EP pod imenom ”Mravinjak” .

 

Ubrzo Potom! | Fusion Alternative Rock bend | 2015

 

Ubrzo Potom gaje moderan autentičan zvuk, i inspiraciju pronalaze najviše u alternativnom rokenrolu, ali se žanrovski ne ograničavaju, te se njihov zvuk može okarakterisati kao Fusion Alternative Rock. Bend broji puno nastupa, što klupskih što festivalskih, u početku svirajući samo u Užicu i okolini. Krajem 2013. Bend kreće aktivno da svira po Beogradu i celoj Srbiji klupski, ali i festivalski.

 

Ubrzo Potom! | Fusion Alternative Rock bend | 2015

 

Svirali su : na Demo Masters-u u beogradskom Domu Omladine, finale FARBA festivala u BIGZ-u, finale Belgrade Demofest Live-a u KST- u, na nikšićkom Lake Fest- u deleći binu sa Gibonni- jem, Velikim Prezirom i Kultur Shock- om, kao i na velikom NEXT FEST-u u rodnom gradu Užicu gde su binu delili sa bendovima Zemlja Gruva i Svi na Pod.

Trenutno rade na snimanju singla za album koji je u planu za 2015.-u.

 

Postava :

Milan Cicvarić- Bubnjevi
Nikola Kojadinović- Bas gitara
Aleksandar Hadžić- Gitara,back vokal
Matija Simeunović- Vokal,Saksofon

 

Facebook
Youtube
BandCamp
FREE DOWNLOAD 

 


vrh strane
Tagovi:
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :