Barutana klub Beograd

Predstavljamo vam domaće virtuoze za DJ pultom koje slušamo na PLAY žurci

Datum objave:22.03.2017

Pročitano:4369 puta

Datum održavanja: 24.03.2017

Lokacija: Magacin Depo

Jedan od najtalentovanijih DJ- eva i producenata nove generacije Jay Lumen nam dolazi na još jednu PLAY žurku 24. marta u Magacin Depo. Njega smo predstavili u više navrata, a evo i prilike da upoznate sjajne momke koji će mu pružiti podršku za PLAY pultom u petak. Te večeri slušamo i ekipu koja je dobro poznata domaćim klaberima, a koju smo slušali i na Exit festivalu na Urban Bug stejdžu - Nemanja Vanović, Mancha i Mark Panic i Nexie.

 

Nemanja Vanović sa Alternativom na Urban Bug stejdžu

Nemanja Vanović sa Alternativom na Urban Bug stejdžu 

 

Nemanja Vanović je poznati domaći DJ i producent, klaberima poznat sa festivala poput Exita i Mixer festivala i kao rezident nekih od najboljih prestoničkih klubova. Njegovi setovi su mešavina techno i deep tech house žanrova, a odlikuje ih i prisustvo snažnih i melodičnih bas linija, latino perkusija i ritmova. Svi još pamtimo fantastičan vinyl triple b2b set koji nam je priredio prošle godine, poslednjeg dana na Urban Bug stejdžu. Inače, nastupao je rame uz rame sa DJ-evima kao što su Wehhba, Uto Karem, Rolando, Okain, Sergio Darkrow i mnogi drugi. A nešto najsvežije iz njegove "kuhinje" je remix za traku Turneu, nemačkog dvojca Fuzoku koji će se naći na njihovom EP-ju Fuueihou koji će biti objavljen uskoro na etiketi Sake & Vinyl Only.

 

Mancha & Mark Panic i Andrew Meller na Urban Bug stejdžu

Mancha & Mark Panic i Andrew Meller na Urban Bug stejdžu 

 

Kada kažemo after ustvari mislimo na dvojac Mancha & Marc Panic. Oni su na klupskoj sceni Srbije aktivni preko 15 godina, a saradnju su započeli 2007. Zajedno su pokrenuli projekat “Belgrade Afterhours”, a kao dvojac su nastupali u mnogim prestoničkim klubovima. U njihovim zvucima preovlađuju techno, tech-house i deep house. Naravno, priredili su nam i nezaboravan after poslednje večeri Exita na Urban Bug stejdžu. 

 

Zwein i Vuk Smiljanić na Urban Bug Stejdžu

Zwein i Vuk Smiljanić na Urban Bug Stejdžu 


Nexie je neko koga ne treba posebno predstavljati domaćim klaberima. On je DJ, producent, deo dvojca Zwein i momak koji je zaslužan za neke od najboljih bukinga na ovim prostorima. Rezident je kultnih beogradskih klubova (The Tube, Gadost, Lasta, Brankow…), idejni tvorac čuvenog Lastinog matinea, a prestonička publika ne propušta njegove jutarnje, groovy tech-house setove iz kluba Gadost.


Ulaznice za događaj u savamalskom Depou koji se ne sme propustiti možete pronaći na svim prodajnim mestima Eventima, Gigstixa, WinWin Shopovima i preko sajta www.ddtickets.rs.

 

VODIMO TE NA PLAY!

Petoro najbržih koji nam odgovore tačno na pitanje, dobiće po dve karte. Odgovore šaljite na redakcija@urbanbug.net, ne zaboravite da nam napišete i vaše ime i prezime. Pitanje glasi: Kog dana Exit festivala 2016 godine su Nexie, Nemanja Vanović i Mancha & Mark Panic nastupali na Urban Bug stejdžu?


PLAY
je novi, univerzalni koncept žurki namenjen svim ljubiteljima raznih žanrova elektronske muzike, kojima je imperativ kvalitetan zvuk, dobra atmosfera i virtuoznost za DJ pultom. Ovaj novi party brend će u Srbiju dovesti mnoga imena elektronske scene čiji je zajednički imenitelj pre svega kvalitet, bilo da su u pitanju velika mainstream imena ili underground artisti koji nastupaju pred odabranom publikom. PLAY je osmišljen tako da okupi ljubitelje klupske muzike raznih žanrova – od beskompromisnog tehna, preko tech-house-a, deep house-a do nešto mekših zvukova, koji uživaju u besprekornim setovima i krcatim žurkama na kojima se potpuno opušteno ostaje i uživa do zore. Poput pritiskanja play dugmeta na muzičkim plejerima, ove žurke će učiniti da se “isključite” iz realnog vremena i prostora i prepustite samo magičnom svetu zavodljivih ritmova, neonskih svetala i dobrog vajba koji vas nosi. PLAY concept je prvi put predstavila Deborah de Luca u februaru ove godine, a Jay Lumen će u martu nastaviti niz i upisati se u listu PLAY arista.
 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :