Predstava: Cirkus teleportano

Datum objave:04.04.2014

Pročitano:3687 puta

Datum održavanja: 08.04.2014

Lokacija: KPGT, Beograd

Pozorište  “Dobrica Milutinović“ iz Sremske Mitrovice gostuje u KPGT-u sa predstavom "Cirkus teleportano” reditelja Filipa Gajića, urađena po tekstu A. P. Čehova i Filipa Gajića u utorak, 8. aprila od 20 sati.

 

U predstavi postoje tri vremena – 1943. godina, u kojoj žive Mirko i Slavko; 2013. godina u kojoj živi udovica Jelena kao jedan od nosilaca čitave priče, i 2093. godina, u kojoj je Cirkus teleportano, gde se mogu videti leteći automobili, čudnovate sestre i duh koji nosi celu priču.

 


Žanrovski je komedija, ali veoma ozbiljna predstava koja šalje pozitivnu i jaku poruku. U srži predstave je vreme i teleport mašina, koja prepliće ljude iz različitih vremenskih epoha i razdoblja, čineći da svi oni shvate ono najvažnije – da je najbolji trenutak sadašnji, odnosno da je sadašnjost ono najbolje što živimo.

 

U predstavi igraju: Aleksandar Krstajić, Jelena Janković, Gordana Lukić, Goran Vučanović, Stefan Tajbl, Valentina Jurišić, Nikola Stanković, Jelena Tomić, Jelena Dobrnjac/Nataša Mrđa, Zvonko Bednar.

 

Cena karte je 400 dinara, a telefon za rezervacije je 066 977 3129.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :