Prednovogodišnji VAR: Luminous, Alex Mark b2b Johnny Big Ood i Teo Trunk

Datum objave:29.12.2016

Pročitano:4358 puta

Datum održavanja: 30.12.2016

By:Nadežda Ivanović

Lokacija: Klub DOT

Valternativna ekipa koju će u ovom posebnom prednovogodišnjem izdanju u petak 30. decembra zastupati Luminous, Alex Mark b2b Johnny Big Ood i Teo Trunk daće vam priliku da za početak uplovite u svet disco, nu diso, deep house i tech house zvuka i da se ludo provedete!

 

VAR

 

U svetu u kom se sve češće postavlja pitanje gde se sakrila prava muzika, Valternativa rado donosi odgovor – u klubu DOT!

Valternativa radio, skraćeno Var je projekat mlade ekipe Valjevaca, grupe vizionara koje spaja muzika. U želji da okupe ljude sličnih ideja Vlada Stojanović, Bane Nikolić, Nikola Vučićević i Aleksandar Marković, sve DJevi, u saradnji sa voditeljem i muzičarom Urošem Krvokapićem osnovali su radio. Njihova vizija se zasniva na konceptu da je muzka iznad svega, da žanrovski nije ograničena i da spaja sve. Sa namerom da izraze sebe i stvore nešto novo pokrenuli su online radio na kome slušaoci mogu proputovati kroz različite dimenzije novih muzičkih pravaca ali i već poznatih žanrova poput jazz-a, funka, soula, disco-a, house, hip hop-a, r’n’b-a. DOT vas poziva na sasvim novi koncept žurki pod parolom #podržidomaće u epizodi Valtrenatia Radio.

Valternativu možete pratiti i slušati ovde:


http://valternativa.com/
https://www.facebook.com/valternativaradio/
https://www.mixcloud.com/Valternativa_Radio/
https://twitter.com/valternativava
 

Ulaz je besplatan.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :