Prednovogodišnji Fijuk sajam

Datum objave:20.12.2018

Pročitano:3247 puta

Datum održavanja: 21.12.2018

Lokacija: Beograd

Pravo vreme da drage ljude oko sebe obradujete novogodišnjim poklonima je Fijuk sajam malih i samostalnih izdavača i izlagača, koji će se održati u petak, 21. decembra 2018. od 17h, pa do duboko u noć, u već dobro poznatim prostorijama Imago CLUBa, u samom centru grada (Dečanska 14).

 


Meni svaki Fijuk k'o praznik. Ma i meni! Ali ovo je najprazničniji Fijuk do sad ili bar u 2018. godini! Pre nego što svi odu na skijanje ili sankanje, pre nego što se svi ponovo vrate, pre nego što se zamore petardi i lubardi, novogodišnji Fijuk – u petak u 5, u Imagu, za ceo svet. Ove nove godine smo imali mnogo uspeha na svim poljima. Želimo da sa vama proslavimo i podelimo ono što smo zajedno sa vama postigli, i pravi način je da svi dođemo na Fijuk. Plodovi našeg rada videće se u našem izlagačkom i muzičkom programu. Doći će svi oni koji žele da pokažu šta su napravili za opstanak, uživanje i rad zajednice. Zašto ne bi nova godina bila mesto našeg druženja i zašto bismo se stideli da pokažemo kakav je naš doprinos druženju?, kad vam kaže Denić. Novi i stari izlagači, pokloni za najdraže i za njih i za vas, za nju i njega i ono, muzički program iznenađenja, ma haos! Vidimo se znate gde ;) Stellarcompanion will bring you to the star and even more high.

Učesnici sajma:
Minipogon * Burevesnik * Ulična džukela * Belgrade Raw * Pesničenje * KIZ Baraba * CLS * LOM * Deve * Beogradski Graffitti * Amanita Dodola * Kosmogina * Kvartum * Petar Nikolić * Konvoj bonton bajkera * ATAVIST * Confusion Specialist * Arhivist * Asterijan * Studiostrip * Miloš Petrović (Naša Kuća) * Aleksandar Denić * Mubareć * Omča * Marko Malk * Jadranka Ahlgren – Studio Ji * Novo doba * Fijuk * Cyberpunk Accessories * Lavirint art * Morbus Gravis * Vladimir Mojsilović, Atelje2 * Dobra kappa + * Prava priča * Kaboom lampe * MamaMaya * The Way of the Colors * Atelje Mehanizam * L Unique Design * Starchildcrafts * Sunry Art / Zlo & Naopako *


Ivent na Fb: https://www.facebook.com/events/1934647999915558/


vrh strane
Tagovi:
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :