Prednovogodišnja žurka Brkova u Magacinu Depo

Datum objave:28.12.2016

Pročitano:3164 puta

Datum održavanja: 30.12.2016

By:Zorica Čanadanović

Lokacija: Magacin Depo

Brkovi, koji su jedini uspeli da spoje pankere i folkere i okupe ih na njihovim nastupima širom regiona i Evrope, ispratiće staru godinu energičnom svirkom u petak, 30. decembra 2016. godine u Magacinu Depo (Travnička 3), a jedinstvenoj atmosferi koju prave doprineće specijalni gost Goran Biševac – Biške.

 

Brkovi


Nastup popularnog zagrebačkog pank rok - turbo folk benda počinje u 22:30 časova, ali Brkovi pozivaju sve da dođu i dobro se zagreju već od 20 časova, pošto će najodanijim punoletnim fanovima, koji dođu do 20:30 biti ponuđena i besplatna rakija dobrodošlice. Uz to, očekuje ih i muzika sa razglasa po izboru članova tog sastava, kao i nastup dve predgrupe - pančevačkog horrorpunk/rockabilly benda Goatmare & The HellSpades (od 21) i keltske pank grupe iz Beograda Scordisci (od 21:45 časova).
Brkovi uspešno stvaraju jedinstveni miks pank roka, hard roka, folka, hevi metala i regea, koji je duhovito spakovan u melodičnu celinu koju sami nazivaju „turbopunkfolkwellness i spa“. Njihovi poštovaoci u Beogradu su prethodni put mogli da ih vide i čuju proletos, na više nego uspešnoj promociji novog albuma „Torzo Dade Topića“ u Hali sportova. Iz ovog benda ih sada pozivaju u intimniju, klupsku atmosferu, u kojoj će svirati hitove iz njihove dvanaestogodišnje karijere.


- Veoma se radujemo koncertu u Beogradu jer je to grad u kojem smo imali verovatno najbolje koncerte u karijeri. Sasvim sigurno, to je grad u kojem smo ove godine imali jedan od najvećih koncerata u životu. To su sve razlozi zbog kojih se u Beogradu osećamo kao kod kuće. Raduje nas i to da će nam se na koncertu pridružiti i naš stari prijatelj Biške (Pero Defformero) iz Novog Sada - kažu članovi Brkova.

 


Brkovi spajaju nespojivo i pritom privlače veliki broj poštovalaca, koji su i veseli i fanatični, ali ističu da ni sami ne mogu sa sigurnošću da tvrde zbog čega ih publika voli.


- Naša muzika je takva da u njoj mogu uživati i oni koji slušaju turbofolk, kao i oni koji na naše nastupe gledaju kao na nešto što je satira i ismejavanje narodnjaka. Ne sme da se zaboravi da smo uspeli, i pored toga, da ostanemo pank bend. Pozivamo publiku da nam se pridruži u što većem broju i da nam svima zajedno još jedan beogradski koncert ostane u nezaboravnom sećanju. Iza nas je uspešna godina i ispratićemo je na veseo način - poručuju iz ovog benda.


Ulaznice za koncert Brkova, u produkciji Strangefear-a, nalaze u prodaji, po ceni od 1000 dinara, a mogu se kupiti na svim prodajnim mestima Eventima i Gigs tixa.


Više informacija na Facebook eventu.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :