Predah od uličnog haosa: Def. Raw Music Concept u Barutani

Datum objave:09.08.2016

Pročitano:4801 puta

Datum održavanja: 12.08.2016

Lokacija: Barutana, Beograd

Barutana i Bizzare Bazzare vam predstavljaju letnji predah od uličnog haosa, betonske džungle i sumorne svakodnevnice. U petak 12. avgusta publici će se po prvi put predstaviti Def. Raw Music Concept, projekat mladih francuskih andergraund di-džejeva, a uz njih i gost iz Švajcarske Nekow i domaća podrška u sastavu Mene, Milovan Stojanović (DBDZ), Miroslav Petković, Rumpelstilskin i Firend of Frineds.

 

Def. Raw Music Concept

 

Pored muzike, svi posetioci imaće priliku da vide kreacije i radove beogradskih dizajnera i umetnika, neafirmisanih mladih brendova koji predstavljaju Bizzare Bazzare Koncept. U pitanju je umetnički kutak koji spaja dizajn, modu i umetnost i obavezna destinacija za one koji žele da budu smeli i drugačiji i one koji traže retke i originalne predmete, unikatan nakit i aksesoare. Za sve prusutne tu će biti i Izložba fotografija Marka Milanovića i modne dizajenrke Sonje Jocić, a specijalni kuriozitet biće modna revija modela sestara Đorđević iz kreacijske kuće "Naca.tacka".

Osim u odličnoj muzici i konceptu Bizzare Bazzare - posetioci će moći da uživaju u pravoj dnevnoj žurci uz osvežavajuće letnje koktele našeg koktel majstora. Ulaz je slobodan i događaj je pet friendly. Više detalja o samom događaju i satnici možete pronaći na Facebook stranici eventa.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :