Pred dolazak u SubBeerni centar i proslavu 20. rođendana benda ELEMENTAL donosi i jednu neočekivanu vest

Datum objave:01.11.2018

Pročitano:1527 puta

Datum održavanja: 02.11.2018 - 03.11.2018

Lokacija: Beograd

Poslednjih nekoliko meseci ELEMENTAL nagoveštava jesen punu iznenađenja.

Sve je krenulo pre tačno mesec dana puštanjem nove pesme u etar - „Nešto glasno" brzo je osvojila slušaoce, a publika na koncertima peva je kao da je odavno na repertoaru Elementala.

Uz akorde pesme kojom Elemental najavljuje rad na novom albumu, a u trenutku kad se bliži proslava 20 godina postojanja dvostrukim koncertom u SubBeernom Centru 2. i 3. novembra, stiže i neočekivana vest: Elemental objavljuje i biografiju!

 

Elemental
Foto: Promo

Knjiga biografskog sadržaja nosi naziv „Sve, samo ne romantika", biće objavljena 14. novembra, a autor je Marko Podrug, novinar iz Šibenika:

„Priča o Elementalu je priča o ljudima, prijateljstvima, ljubavima, rastancima, svađama, pomirenjima i, dakako, o uspjehu. I to o onom zdravom uspjehu, uspjehu do kojega se došlo talentom, ali i udarničkim radom i vizijom od koje članovi benda ne odustaju ni danas. Zbog svega toga, biografija Elementala napisana je poput romana, sa svim svojim dramaturškim elementima. Na moju sreću, bivši i sadašnji članovi benda nisu imali problema s ironijskim odmacima, prijateljskim kritikama i šalama na njihov račun, stoga je ovu knjigu zapravo bilo zabavno stvarati. Nadam se da će je biti zabavno i čitati", komentariše Marko delo, koji će svaki iskreni fan Elementala poželeti da ima u svojoj kolekciji.

 


Foto: naslovnica biografije koja izlazi 14. novembra

Prvih 20 godina benda Elemental će proslaviti u SubBeernom centru, ne jednim, već dvostrukim koncertom. Beograđane i putnike namernike očekuju dva različita koncerta, dve različite set liste:
2. novembar: Mekano
3. novembar: Tvrdo

Jedno je sigurno - oba dana BIĆE GLASNO!

Naravno da će se i pesma „Nešto glasno" naći na repertoaru u SubBeernom centru, jer oslikava velikim delom ono što Elemental živi već 20 godina - borbu sa strahovima, sa samim sobom, sa sistemom...

Budite deo njihove priče i zajedno sa Elementalom učestvujte u pokretanju drugog biografskog toma i novih 20 plodnih godina.

Ulaznice za koncerte u SubBeernom centru dostupne su u kafeu Šikarica (Skadarska 22) po ceni od 900 dinara.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :