Praznična euforija još traje: Kupiš tri, dobiješ četiri karte za Raveolution

Datum objave:27.12.2016

Pročitano:4612 puta

Datum održavanja: 13.01.2017

By:Višnja Filipović

Lokacija: Magacin Depo

Praznična euforija ne pušta ni okorele klabere – za sve one koji su bili dobri u 2016. godini Raveolution Deda Mraz je produžio praznično iznenađenje. Svi oni koji kupe tri karte za predstojeći Raveolution spektakl, koji će se održati 13. januara u Magacin Depou, dobiće četvrtu kartu besplatno.

 

Raveolution

 

Karte se trenutno mogu nabaviti po ceni od 1290 dinara za obične i 1700 dinara za VIP ulaznice, a ovo praznično iznenađenje trajaće sve do Božića. Požurite do najbližeg prodajnog mesta Eventima, Gigstix-a, Win Win shop-ova ili rezervišite karte putem sajta www.ddtickets.com i obradujte ekipu za praznike.


Da podsetimo – na predstojeći Raveolution nam dolaze Metodi Hristov i Olivier Giacomotto, koji će nastupiti uz podršku Dee i Phill & Dasmore.

 

Pratite najnovije vesti u vezi sa događajem na Facebook stranici i Facebook eventu.

Raveolution je audio-vizuelni spektakl nove generacije, rezervisan za ljubitelje kvalitetnog house zvuka. U pitanju je stari dobri rejv u novom ruhu, pojačan poslednjom generacijom klupskog ozvučenja i vizuelnim efektima kakvi se mogu videti na najvećim party destinacijama današnjice. Raveolution preti da postane najznačajniji elektronski događaj u čitavom regionu, koji će u nastavku svog postojanja u Srbiju dovesti mnoga znamenita imena globalne DJ scene, ali i okupiti najraznovrsniju publiku – od iskusnijih ljubitelja elektronske muzike do klabera nove generacije koji od žurke očekuju potpuni muzički i produkcijski užitak. Do sada je Raveolution ugostio neka od najvećih imena svetske elektronske scene poput Mladena Solomuna (kada je Raveolution proglašen najboljom žurkom 2015. godine), Adriatiquea, Art Departmenta, Oxie, Carla Lia, Traumera i Naste.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :