PRAVIMO SHOW: THCF u petak u Mehanizmu

Datum objave:14.12.2016

Pročitano:4032 puta

Datum održavanja: 16.12.2016

By:Marko Đurić

Lokacija: Mehanizam

U petak, 16 decembra po prvi put u klubu Mehanizam gostuje jedan od najznačajnijih i najpopolarnijih beogradskih rap sastava THC Familija. To će biti četvrta u nizu žurki pod nazivom "PRAVIMO SHOW".

 

THCF u Mehanizmu


THCF je rep grupa koja postoji više od 10 godina, trenutno je u samom vrhu Hip-Hop scene. Po mnogima najbolja rep grupa po živim nastupima i energiji koju pruža. Iza sebe imaju gomilu nastupa i koncerata kako u zemlji tako i u inostranstvu medju kojima su i nastupi u Beogradskoj Areni i na Exit Festivalu. ‘Za ulicu, ortake’, ‘Samo nek se rola’, ‘Život nije samo jedan’, ‘Bulevar nasilja’, ‘Buđenje’, zatim zvanična himna košarkaške reprezentacije Srbije ‘Igraj i Pobedi’ su samo neki od velikog broja hitova ove grupe.

Za muziku će u većem delu večeri biti zadužen DJ Sale L, a domaćini žurke Bore i Stefan zaduženi su za pozitivnu atmosferu i kao i uvek u najjačim momentima žurke uhvatiće mikrofon i hitovima dodatno zapaliti klub! Familija vas poziva da u petak 16. decembra dođete i budete deo ovog nesvakidašnjeg događaja! Cena ulaznice u klub Mehanizam iznosiće 300 dinara.

 

Više informacija na Facebook eventu.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :