Barutana klub Beograd

Pravimo show: Rep bend THCF najavljuju show kakav do sada niste videli!

Datum objave:27.05.2015

Pročitano:5192 puta

Datum održavanja: 29.05.2015

Lokacija: Barutana, Beograd

Pravi rep spektakl desiće se ovog petka u Barutani – momci iz poznatog domaćeg rep benda THCF prave show kakav do sada niste videli, a u pitanju je premijerna žurka iz novog party-serijala “Pravimo show” koji će ovog leta gostovati u beogradskim klubovima.

 

Pravimo show: Rep bend THCF najavljuju show kakav do sada niste videli! | Klub Barutana | 2015

 

Posle više od 10 godina rada, TCHF zauzimaju važno mesto na domaćoj rep sceni, a njihov singl “Ideš za Kanadu”, nastao u saradnji sa Cobijem, trenutno vlada YouTube-om sa skoro 10 miliona pregleda! Bend je prošle godine snimio i zvaničnu himnu košarkaša pred njihov odlazak na svetsko prvenstvo u Španiji, dok svi poklonici domaćeg repa odlično pamte nastup sastava THCF u Barutani prošlog leta na kom su premijerno mogli da čuju pesme sa albuma "THCF je više od repa". Ekipa se vraća u Barutanu ovog petka, 29. maja, uz prvi party u okviru “Pravimo Show” serijala žurki najavljenih za ovo leto. Domaćini večeri biće Borko, Stefan i Sale L, dok će kao gosti nastupiti DJ-evi Фake Casual, Architect i Bko. Karte će se prodavati na ulazu u Barutanu po ceni od 200 dinara.


Samo dan kasnije, u subotu 30. maja, sastav Silicone Soul ponovo će biti gost naše prestonice ove - i to u prostoru u kom se osećaju gotovo kao kod kuće, beogradskoj “Barutani”! Žurka počinje u 23h uz domaću podršku u sastavu Fakir (Noise Destruction) & Alexandar (iFace). Budite u toku na www.facebook.com/barutanabeograd


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :