Barutana klub Beograd

Prašnjavih ploča party #4: Dođite u Barutanu da menjamo ploče!

Datum objave:26.07.2016

Pročitano:4471 puta

By:Hana Adrović i Ana Veliki

Lokacija: Barutana, Beograd

Ovog petka Barutana vam sprema povratak u zlatno doba tehna i njemu srodnih žanrova jer stiže retro-tehno ekipa i donosi četvrto izdanje serijala "Prašnjavih ploča party".

 

Prašnjavih ploča party #4 @ Barutana

 

Nakon velikog broja uspešno organizovanih retro-techno žurki, ali i jednogodisnje pauze u organizaciji serijala, prepoznata je želja klabera za vinilima, gramofonima, starim dobrim tehnom i energijom. Barutana je idealno mesto za ovakav događaj, kao neodvojivi deo legendarnih tehno žurki. Rejveri će ovog petka, 29. jula, moći da se zabavljaju na najlepšoj letnjoj pozornici, uz stari dobri tehno. Za atmosferu će se pobrinuti legenda domaće di-džej scene Gordan Paunović i sve aktivniji Mark Wee, kao i predstavnici mlađe generacije di-džejeva, ali sa zavidnim i veoma uspešnim stažom na sceni, Alexandar Ivković i Luka Concrete, koji će nastupiti u okviru b2b seta. 

 

Prašnjave ploče

 

Pored toga biće organizovana berza odnosno menjaža ploča. U želji da upotpune žurku, organizatori su smislili akciju shodnu samom događaju. Svi ljubitelji i poštovaoci vinyla imaće priliku da svoje prašnjave ploče razmene među sobom tako što bi već sada, pre same žurke, na zidu eventa naveli šta imaju za menjažu i tako našli zainteresovane koji bi da "udome" njihovu ploču. Imate hrpu ploča koje vam sakupljaju prašinu, ne želite da ih bacite, a ne trebaju vam, onda klikni na event i kaži šta imaš da ponudiš, možda baš tvoja ploča nekome zlata vredi.

 

Najbolja stvar je to što je ulaz na party besplatan do ponoći, a nakon toga će cena karte iznositi 500 dinara.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :