Prašnajvih ploča party: Retro-techno ekipa vas vraća u prošlost!

Datum objave:15.07.2015

Pročitano:4860 puta

Datum održavanja: 17.07.2015

Lokacija: Klub Barutana, Beograd

Oni će “oduvati” prašinu sa ploča i vratiti vas u prošlost!

Ovog petka 17. jula spremite se za povratak u zlatno doba tehna i njemu srodnih žanrova, jer u Barutanu stiže retro-techno ekipa i donosi treće izdanje serijala “Prašnajvih ploča party”!

 

Nakon velikog broja uspešno organizovanih retro-techno žurki, ali i jednogodisnje pauze u organizaciji serijala, prepoznata je želja klabera za vinilima, gramofonima, starim dobrim tehnom i energijom. Barutana je idealno mesto za ovakav događaj, kao neodvojivi deo legendarnih tehno žurki. Rejveri će ovog petka, 17. jula, moći da se zabavljaju na najlepšoj letnjoj pozornici, uz stari dobri tehno.

 

Prašnajvih ploča party: Retro-techno ekipa vas vraća u prošlost! | Klub Barutana

 

Za atmosferu će se, kao i na samom začetku elektronske scene, pobrinuti jedan od njenih pokretača, legendarni, neumorni, jedan jedini Boža Podunavac; zatim prva DJ dama Srbije Slavka, koja je ostavila dubok trag na našoj sceni i mnogima služila kao uzor, kao i predstavnici mlađe generacije DJ-eva, ali sa zavidnim i veoma uspešnim stažom na sceni, Alexandar Ivković i Luka Concrete. Ulaznice za ovaj događaja koji ne smete propustiti mogu se kupiti u pretprodaji na svim prodajnim mestima Eventima i Gigstixa.


Samo dan kasnije u Barutani će se desiti još jedan sjajan party! Ove subote 18. jula, na Kalemegdan stiže psythance zvezda Burn in Noise, koji će beogradske trensere dovesti do usijanja uz domaću podršku u sastavu Aquapipe, Sivi, Stole & Albert. Ulaznice u pretprodaji koštaju 690 dinara, a mogu se kupiti na svim prodajnim mestima Eventima i Gigstixa.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :