PPT objavio debi album!

Datum objave:16.01.2019

Pročitano:1296 puta

Lokacija: Beograd

Beogradski bend Prirodno pravo i tečurke poznatiji kao PPT, nakon pet godina postojanja izbacio je dugo očekivani debi album „U nedostatku volje i smisla" i zakazao promociju za 25. januar u Domu omladine Beograda!

 

 

PPT je nastao 2013. godine, a kreću aktivno da nastupaju godinu dana kasnije. Kako se bend probijao tako su jedan za drugim punili poznatije beogradske klubove, Fest, Gun i Elektropionir u par navrata . Tečurke su delile binu sa svim poznatijim imenima mlade alternativne scene kao što su Vizelj i Buč Kesidi, učesnici su Bunt Rock Festivala i pobednici festivala Rokanje, nakon koga su na Kalemgdanu nastupali kao predgrupa Goblinima i Lolobriđidi.


Posle godinu dana pauze u svirkama PPT je predstavio celokupan materijal koji su skupljali godinama. Album je sniman u saradnji sa Fakultetom dramskih umetnosti, a producetska palica pripala je Nebojši Radovanoviću. Pored već starih hitova „Slabo“,“Ludak“, „Žunjino“ publika ima priliku da se upozna i sa potpuno novim materijalom koji do sad nisu imali prilike da čuju
na svirkama. Na albumu je kao i u dosadašnjem radu najviše zastupljen rapcore zvuk, tvrda i prljava veština zaboravljena još davnih devedestih godina. Pesme koje otvaraju album „Da li veruješ u to“ i „Mikrofon na pod“ rađene su baš pod tim uticajem, da bi već u sledećoj pesmi prešli na bluz u pesmi „Belegiš“. Na albumu pored rapcore i bluz zvuka, prisutni su i fank i klasičan rok. Kao u pesmi „Ručak“ PPT je pripremio čorbu na svoj način, a kakvog je ukusa ocenite sami!

 

Ceo album „U nedostatku volje i smisla“ možete čuti na sledećem linku:
 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :