Poznati modni brend ORSAY, obeležio 10 godina poslovanja u Srbiji

Datum objave:15.03.2018

Pročitano:3218 puta

Lokacija: Beograd

Poznati nemački modni brend ORSAY slavi 10 godina poslovanja u Srbiji, koji je obeležio sinoć, otvaranjem nove radnje u Delta City-u. Na VIP otvaranju, koje je vodio Boško Jakovljević, okupile su se brojne dame, kako iz medija tako i iz kulturnog i javnog žiota našeg grada: Mirjana Bobić Mojsilović, Marija Bergam, Ana Sofrenović, Branislava Antović, Jasmina Sanader…
Za sve ljubitelje ovog brenda, radnja sa novim konceptom od danas će biti otvorena sa širokim asortimanom proizvoda iz nove kolekcije.

 

Bosko Jakovljevic i ekipa ORSAY

Orsay je osnovan 1975. u Nemačkoj, i pored Srbije prisutan je jos u 33 zemlje širom Evrope. Danas, ovaj brend broji preko 680 prodajnih obekata, dok je u našoj zemlji dostupan na 11 različitih lokacija u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu, i Nišu.

Filozofija kompanije temelji se na kombinaciji modnih trendova, kvaliteta i prihvatljive cene. ORSAY nudi pristupačnu modu za trendi, elegantnu, samouverenu, ženstvenu i atraktivnu damu, sa posebnim akcentom na haljine koje su zapravo njihov glavni modni izbor.
Aktuelna kolekcija za proleće/leto odiše raznovrsnim modnim temama što upućuje na bogat izbor raznovrsnih modela, a to se najbolje vidi iz naziva stilskih celina za ovu sezonu:
Classy girl, City Lounge, Smart Utility, Asian beauty, Floral Power, Beuty of business... a sve bi moglo da se podvuce optimističnom Orsay temom za proleće / leto - Dolce Vita!

 

ORSAY

Orsay konstatno proširuje svoje kanale prodaje i brine se o svojim potrošačima. Od oktobra 2017. sve dame u Srbiji, koje vole Orsay stil, imaju mogućnost da postanu članovi Orsay Cluba, te preko loyalty progama ostvare brojne pogodnosti i među prvima saznaju sve novitete koje Orsay sprema za njih.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :