Poznati izvođači trećeg Naissus Street Festa

Datum objave:05.04.2016

Pročitano:3635 puta

Datum održavanja: 08.04.2016 - 09.04.2016

Lokacija: Caffe klub Black Stage, Niš

Treći internacionalni Naissus Street fest održaće se 8. i 9. aprila od 21 čas u caffe klubu Black Stage u Nišu. Na ovogodišnjem festivalu nastupiće: Toy Letters (Sofija, Bugarska), No Project Band (Sofija, Bugarska), Hosenfefer (Kosovska Mitrovica), Psycho-Sonic Boris (Kosovska Mitrovica), Čvrge (Požarevac), Totalni Klošari (Niš), Polarni Fazani (Niš) i Kontras (Niš).

 

Naissus Street Fest

 

No Project Band nastupiće po prvi put u Nišu. Na sceni su od 2000. godine a čine ga četvorica momaka i jedna devojka. “Svi smo uzbuđeni što ćemo biti deo tog festivala tako da ćemo napraviti zaista dobar šou! Sviraćemo i neke pesme sa našeg novog albuma. Od prošle godine radimo na studijskom izdanju i nadamo se da ćemo doneti i neke diskove na festival.”, poručuje ova vesela petorka.

Bugarski ska/hip-hop/reggae/funk/punk sastav Toy Letters već su poznati niškoj publici, a ove godine dolaze sa novim materijalom: „Za one iz inostranstva je to dobra prilika da upoznaju Srbiju i lokalnu scenu. Za ljude iz Srbije to će biti prilika da čuju jedan zaista dobar bugarski punk-ska bend (naravno, mislimo na No Project Band). Oni koji su nas slušali prošle godine, moći će da čuju neke nove pesme. Čekamo vas u Nišu. Živeli!”

 

Pojedinačne karte za Naissus Street Fest po ceni od 250 dinara, prodavaće se na ulazu u klub Black Stage tokom obe festivalske večeri.

 

Prvi internacionalni Naissus Street fest održan je 15. maja 2014. godine u klubu Feedback. Tada su nastupili bendovi: Riot Gang (Sankt Petersburg), School Bus (Knjaževac) i Kontras (Niš). Godinu dana kasnije, Naissus Street festival prerasta u dvodnevnu manifestaciju koja okuplja ljubitelje punk, rock i ska muzike iz zemlje i regiona. Tada su nastupili: Toy Letters (Sofija), School Bus (Knjaževac), Čvrge (Požarevac), Hosenfefer (Kosovska Mitrovica), PsychoSonic Boris (Kosovska Mitrovica), Dok7 (Niš) i Kontras (Niš).


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :