Poznati finalisti BARF8 - finale 23.decembra u Domu omladine!

Datum objave:10.12.2018

Pročitano:518 puta

Datum održavanja: 23.12.2018

Lokacija: Beograd

Udruženje rok muzičara Srbije objavilo je imena finalista ovogodišnjeg Beogradskog autorskog rok festivala – BARF. U Domu omladine 23.decembra u finalu festivala nastupiće 10 bendova, a u revijalnom delu programa nastupaju Crveni karton, ZZZZ i Prljavi Romeo!

 Žiri Udruženja rok muzičara Srbije imao je ove godine težak zadatak, od preko 60 prijavljenih bendova, od toga 56 u zvaničnoj konkurenciji, trebalo je odabrati osam bendova koji zaslužuju finale. „Nije bilo ni malo lako" kažu članovi URMUS-a i dodaju da je upravo jaka konkurencija dovela do toga da u finalu ovog puta bude čak deset umosto osam bendova: „Ovo je možda i najjača konkurencija koju smo imali do sada. To govori o kvalitetu festivala, ali je nama žao što još neki neki kvalitetni bendovi nisu prošli i pozivamo ih da se prijave sledeće godine!"

Finalno veče festivala BARF 2018 održaće se 23. decembra od 19.30 u Domu omladine Beograda, u sali Amerikana.

FINALISTI festivala su:

SAJKI VOIS (Beograd)
MAJDAN (Niš)
MISHA MASHINA & MASHTRAKALA (Pančevo)
MAERA (Beograd)
CROSSOVER (Novi Sad)
KASIRKE (Beograd)
AMNEZIJA (Beograd)
SICKTER (Negotin)
THE ROCK (Beograd)
MIMO PROTOKOLA (Beograd)

Finalisti se i ovog puta bore za vredne nagrade:

I nagrada - 100.000,00 RSD; direktan plasman u kvalifikacona takmičenja BUNT ROCK FESTIVALA 2019; direktan plasman u polufinale ZAJEČARSKE GITARIJADE 2019; izdanje u fizičkoj (CD) i digitalnoj formi, kao i medijska promocija u roku od godinu dana od izdavačke kuće „RnR records"; video-spot u koprodukciji URMUS-a; dva audio-video snimka sa BARF-a 8

II nagrada - 50.000,00 RSD; gostovanje i uživo nastup sa dve pesme u emisiji BUNT ; izdanje u digitalnoj formi propraćeno medijskom promocijom i plasmanom od izdavačke kuće „RnR records" ; dva audio-video snimka sa BARF-a 8;

III nagrada – nagrada publike - 25.000,00 RSD; 30 sati snimanja u studiju COMEBACK; gostovanje i uživo nastup sa dve pesme u emisiji BUNT; Bendu/autoru koji osvoji nagradu publike biće omogućeno izdanje u digitalnoj formi od izdavačke kuće „RnR records"; dva audio-video snimka sa BARF-a 8;

Svi finalisti dobijaju po jedan audio-video snimak sa festivala BARF8, a svi bubnjari po komplet palica našeg stalnog sponzora firme STUNNER. Organizator festivala nastoji da uveća nagradni fond do održavanja finalne večeri.

U revijalnom delu večeri nastupiće prošlogodišnji pobednici festivala – bendovi CRVENI KARTON i ZIMBABVEANSKI ZAVOD ZA ZAŠTITU ZVEROVA, kao i bend PRLJAVI ROMEO.

Ulaz je i ovog puta besplatan, a publika će imati prilike da glasa za svoje favorite i izabere jednog od nagrađenih bendova. Dođite 23.decembra u salu Amerikana Doma omladine Beograda podržite novi scenu – vidimo se na finalu osmog Beogradskog autorskog rok festivala – BARF8!

Facebook event: https://www.facebook.com/events/273250829997955/


vrh strane
Tagovi:
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :