Poznate predgrupe za Cannibal Corpse u Novom Sadu

Datum objave:17.04.2019

Pročitano:1621 puta

Datum održavanja: 11.06.2019

Lokacija: Novi Sad

MM Concerts & Serbian Hellbangers u saradnji sa SKCNS predstavljaju:
CANNIBAL CORPSE + gosti
11. 06. 2019. Novosadski sajam, Hala 6

 

Ako postoji bend o kome nije potrebno pisati posebne najave, onda su to sigurno Cannibal Corpse. Začetnici brutal death metal pravca, bend koji nikada nije skrenuo sa svog zacrtanog puta, bend koji nikada nije poklekao pred bezbrojnim cenzurama i zabranama. 

 

Cannibal Corpse


Četiri godine nakon njihovog prethodnog fenomenalnog koncerta održanog u beogradskom Domu omladine bend se vraća u Srbiju. Ovoga puta, premijerno u Novi Sad gde će fanovima prirediti jedan od svojih brutalnih koncerata i predstaviti presek svoje bogate karijere.

Specijalni gosti na koncertu death metal legendi biće:

Domaći death metal veterani Sacramental Blood koji su do sada već delili binu sa mnogim stranim i domaćim imenima, a iza sebe imaju dva demo snimka, dva split izdanja kao i zvaničan studijski album objavljen 2016. godine pod nazivom Ternion Demonarchy.

Publici će se predstaviti i odličan brutal death metal bend iz Rusije Autopsy Night koji aktivno radi još od 1996. godine i vrlo je cenjeno ime na tamošnjoj sceni. Bend je objavio nekoliko demo i EP izdanja ali i tri zvanična studijska albuma od kojih je poslednji objavljen 2018. godine pod nazivom Anatomical integrity dissolution. Ove godine odabrani su da nastupe i na MetalDays festivalu u Sloveniji.

Ulaznice u prodaji:
- pretprodaja = 2.400din
- na dan koncerta = 2.800din

Prodajna mesta:
Gigstix, Ticketvision (Standardne tipske ulaznice)
Mungos, Felix (Štampane oldschool fan ulaznice)


vrh strane
Tagovi:
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :