Poziv za ulične umetnice: STREET SMART raspisuje konkurs za izložbu SCENA VOL4

Datum objave:24.03.2016

Pročitano:3582 puta

Lokacija: Dom Omladine, Beograd

Kolektiv „Street Smart“ iz Beograda raspisuje konkurs za ulične umetnice, koje će dobiti priliku da svoje radove prikažu u okviru izložbe „SCENA Vol 4 – Ulične umetnice“, koja će biti otvorena 6. aprila 2016. u Domu omladine Beograda.

 

STREET SMART raspisuje konkurs za izložbu SCENA VOL4 | Dom Omladine Beograd

 

Na konkurs se mogu prijaviti sve zainteresovane umetnice iz zemlje i regiona. Potrebno je da na mejl streetsmartbelgrade@gmail.com dostave: fotografije radova za izlaganje sa navedenim imenom, dimenzijama i tehnikom, kratku biografiju, tag (potpis), poželjno u vektorskom formatu, tri do pet fotografija intervencija u javnom prostoru (na ulici). Prijave se mogu poslati do 4. aprila, a rezultati će biti objavljeni dan kasnije. 

 

STREET SMART raspisuje konkurs za izložbu SCENA VOL4 | Dom Omladine Beograd

 

Serija izložbi sa zajedničkim nazivom „SCENA“ nastala je sa ciljem da promoviše uličnu umetnost i ojača veze unutar zajednice ljubitelja ovog umetničkog izraza. Do sada su održana tri izdanja u Ustanovi kulture „Vuk Stefanović Karadžić“, koja su izazvala veliku pažnju poštovalaca ove vrste umetnosti. Četvrto izdanje sa podnaslovom „Ulične umetnice“, koje će se održati u Domu omladine Beograda, nastalo je sa idejom da skrene pažnju na žensko stvaralaštvo u uličnoj umetnosti i osnaži žene autore, predstavljajući njihove radove širokoj publici, uz stručno vođenje kroz izložbu.

 

STREET SMART  | Foto by Ružica Milovanović


Više informacija, kao i fotografije sa prethodnih izdanja, mogu se pronaći na Facebook stranici „Street Smart“ kolektiva: https://www.facebook.com/streetsmartbelgrade/.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :